reklama
MamaR
Fanka BB :)
Ale już dużyHej dziewczynymy już po wizycie. Mamy 3.7 cm człowieczka z bijącym serduszkiem. To moja pierwsza ciąża i każda wizytę przeżywam. Przepiękne doświadczenie
![]()

oleczka44
Zaangażowana w BB
To pewnie też zobaczysz dużego człowieczka. My dziś 10+2. Niesamowite jest to, że już się rusza w środkuAle już dużyJa odliczam do 5.06
będzie to 11 tydzień
![]()

Margaretka92
Zaciekawiona BB
Dokładnie! Zawsze warto mieć coś przy sobie, bo nigdy nie wiadomo, kiedy się przydaI mało kaloryczne na szczęścieja już teraz mam przy sobie obowiązkowo małą paczuszkę na czarną godzinę
![]()

Melania77
Ma dokładnie tyle co mój , piękny widokHej dziewczynymy już po wizycie. Mamy 3.7 cm człowieczka z bijącym serduszkiem. To moja pierwsza ciąża i każda wizytę przeżywam. Przepiękne doświadczenie
![]()

Malyna92
Nie wiem jak clexane, ale rzeczywiście neoparin potrafi mieć tępe igły. Z czasem doszłam do wprawy i nie zmieniałam, więc nie powiem jak jest z tymi drugimiDziewczyny które może wczesniej już brały heparyne: czy to prawda że clexane ma lepsze igly niż neoparin? Trafiam już któraś partie neoparinu ze strasznie tępymi igłami i myślę nad zmianą![]()

MamaR
Właśnie nie pamiętam czy to clexane czy neoparin ale była znaczna różnica w igłach. Chyba jednak neoparin był lepszy bo widzę że mam w szafce jeszcze dwie paczki nie wykorzystane z poprzedniej ciąży. Ale to było dwa lata temu , może się pogorszyło.Dziewczyny które może wczesniej już brały heparyne: czy to prawda że clexane ma lepsze igly niż neoparin? Trafiam już któraś partie neoparinu ze strasznie tępymi igłami i myślę nad zmianą![]()
Mamaporazdrugii
Zaangażowana w BB
Dziewczyny,
Czy Wam spinają się brzuchy?
Ja od kilku dni czuję co jakiś czas, że spina się i rzeczywiście twardszy się robi.
Ja od kilku dni czuję co jakiś czas, że spina się i rzeczywiście twardszy się robi.
reklama
Artemida90
u mnie nie ale ja nawet nie mam skurczy braxtona, wiec nawet nie wiem jakie to uczucieDziewczyny,
Podziel się: