MamaR
Fanka BB :)
Mi się tak robi. Zauważyłam że robi się tak jak dużo pracuje , organizm chyba daje znaki by zwolnićDziewczyny,
Czy Wam spinają się brzuchy?
Ja od kilku dni czuję co jakiś czas, że spina się i rzeczywiście twardszy się robi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi się tak robi. Zauważyłam że robi się tak jak dużo pracuje , organizm chyba daje znaki by zwolnićDziewczyny,
Ja od kilku dni czuję co jakiś czas, że spina się i rzeczywiście twardszy się robi.
NieDziewczyny,
w ciąży się zdarzają bóle głowy, mnie z synem bolała czesto, teraz odpukać nieA mnie dziś cały dzień boli głowa a rzadko mi się zdarza żeby tak długo mnie bolała głowa. Może przez pogodę aj no sama nie wiem![]()
Ja czuję takie mikro skurcze i faktycznie podbrzusze robi się już coraz twardszeDziewczyny,
Ja jak za dużo zjem to tak mamDziewczyny,
Cześć , ja robię tylko te refundowaneCześć wszystkim!Dopiero teraz znalazłam ten wątek, więc witam się trochę z opóźnieniem. Termin mam na 11.12. Czy ktoś zdecydował się może na badanie NIFTY/inne czy robicie raczej tylko te refundowane? Zastanawiam się czy warto czy lepiej poczekać na wyniki badań prenatalnych i dopiero jakby było coś nie tak, to robić dodatkowe...