reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Dziewczyny,
Czy Wam spinają się brzuchy?
Ja od kilku dni czuję co jakiś czas, że spina się i rzeczywiście twardszy się robi.
Ja jak za dużo zjem to tak mam 😅 ale ogólnie spina się trochę i ciągnie mniew pachwinie czasami jak chodzę. Wieczorem albo jak coś zjem to mi już tak wypycha, że tylko czekam na pytanie od rodziny o co chodzi, ale na szczęście teraz chłodno to w bluzach chodzę i nie widać 🤣

Cześć wszystkim! :) Dopiero teraz znalazłam ten wątek, więc witam się trochę z opóźnieniem. Termin mam na 11.12. Czy ktoś zdecydował się może na badanie NIFTY/inne czy robicie raczej tylko te refundowane? Zastanawiam się czy warto czy lepiej poczekać na wyniki badań prenatalnych i dopiero jakby było coś nie tak, to robić dodatkowe...

Cześć wszystkim! :) Dopiero teraz znalazłam ten wątek, więc witam się trochę z opóźnieniem. Termin mam na 11.12. Czy ktoś zdecydował się może na badanie NIFTY/inne czy robicie raczej tylko te refundowane? Zastanawiam się czy warto czy lepiej poczekać na wyniki badań prenatalnych i dopiero jakby było coś nie tak, to robić dodatkowe...
Cześć , ja robię tylko te refundowane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry