Roma_ntiko
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Ja od zeszłego tygodnia wylądowałam z tym uchem w szpitalu, ale jest już lepiej. Ciągle leżę
.
Ale zrobili mi USG, ciaza przeżyła
. 8+6
Ale zrobili mi USG, ciaza przeżyła
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymaj się! Przesyłam dużo zdrówka dla WasHej dziewczyny! Ja od zeszłego tygodnia wylądowałam z tym uchem w szpitalu, ale jest już lepiej. Ciągle leżę.
Ale zrobili mi USG, ciaza przeżyła. 8+6
Zdrowiejcie, chyba spora infekcja że aż szpital?Hej dziewczyny! Ja od zeszłego tygodnia wylądowałam z tym uchem w szpitalu, ale jest już lepiej. Ciągle leżę.
Będziemy trzymaćDziewczyny mam we środę wizytę plisa trzymajcie kciuki bo już stres zaczyna działać. Po ostatniej wizycie gdzie mój lekarz ledwo zauważył maleńki zarodek schowany w końcówki pęcherzyka to mam mega obawy ale to już będzie początek 9-tego tygodnia więc już człowiek powinien być fajnie widoczny i oby tak było![]()
BardzoZdrowiejcie, chyba spora infekcja że aż szpital?
Raz mi niedobrze jak nie zjem, raz mi niedobrze po jedzeniu, już nie wiem jak to ogarnąćA ja mam pytanie jakie macie objawy obecnie?![]()
Zdrowiej nam szybkoHej dziewczyny! Ja od zeszłego tygodnia wylądowałam z tym uchem w szpitalu, ale jest już lepiej. Ciągle leżę.
hejka, no chyba jakoś wirus z tymi uszami, bo co chwila słyszę o zapaleniach uszu, i w domu maz I teraz córka siedzi na to samo. Dzidzie są silne, cudnie, że wszystko dobrzeHej dziewczyny! Ja od zeszłego tygodnia wylądowałam z tym uchem w szpitalu, ale jest już lepiej. Ciągle leżę.
A ja mam pytanie jakie macie objawy obecnie?![]()