• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Dziewczyny mam we środę wizytę plisa trzymajcie kciuki bo już stres zaczyna działać. Po ostatniej wizycie gdzie mój lekarz ledwo zauważył maleńki zarodek schowany w końcówki pęcherzyka to mam mega obawy ale to już będzie początek 9-tego tygodnia więc już człowiek powinien być fajnie widoczny i oby tak było 💪😁
Będziemy trzymać ❤️ Teraz już na pewno będzie dobrze widać

Hej dziewczyny! Ja od zeszłego tygodnia wylądowałam z tym uchem w szpitalu, ale jest już lepiej. Ciągle leżę :(.
Ale zrobili mi USG, ciaza przeżyła :). 8+6
hejka, no chyba jakoś wirus z tymi uszami, bo co chwila słyszę o zapaleniach uszu, i w domu maz I teraz córka siedzi na to samo. Dzidzie są silne, cudnie, że wszystko dobrze:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry