reklama
Melania77
Aktywna w BB
Zadyszka i czasami mdłości, ogólnie każdą ciąże znoszę bez mega kiepskiego samopoczuciaA ja mam pytanie jakie macie objawy obecnie?![]()

Margaretka92
Początkująca w BB
Szybko się męczę i mdłości choć już trochę słabsze. Senność w dzień i bezsenność w nocy. I do tego straszne gazyA ja mam pytanie jakie macie objawy obecnie?![]()

DziękujęBędziemy trzymaćTeraz już na pewno będzie dobrze widać

Tak naprawdę to co chwila coś innego bo jednego dnia mdłości drugiego ból głowy I zawroty i tak na zmianę

Zapomniałam doda dreszcze i w podbrzuszu jakby bąbelki przemieszczające się tak raz na jakiś czas…Tak naprawdę to co chwila coś innego bo jednego dnia mdłości drugiego ból głowy I zawroty i tak na zmianę![]()

oleczka44
Zaciekawiona BB
U mnie mdłości jak mam za długi odstęp między posiłkami i zmęczenie też mnie czasem dopada. Poza tym czuję się super. Dzidzia mnie oszczędzaA ja mam pytanie jakie macie objawy obecnie?![]()

Malyna92
Fanka BB :)
I u mnie głównym objawem są mdłości, senność i ciągle mi zimno. Wczoraj siedziałam w dwóch swetrach pod kołdrą i jakoś szałowo ciepło mi nie byłoA ja mam pytanie jakie macie objawy obecnie?![]()

reklama
okurka
Początkująca w BB
O jaaa, nawet nie pomyślałam że to też kwestia ciąży, też mam tak że mi ciągle zimno. Pracuję zdalnie, siedzę w dwóch bluzkach i swetrze ale nogi muszę dodatkowo okryć kocem i czasem zarzucić termofor pod stopyI u mnie głównym objawem są mdłości, senność i ciągle mi zimno. Wczoraj siedziałam w dwóch swetrach pod kołdrą i jakoś szałowo ciepło mi nie było![]()

Podziel się: