Roma_ntiko
Fanka BB :)
Jeszcze dodatkowo w szpitalu jak przyjechałam to miałam cukier prawie 140, podejrzanie wysoki jak na to że prawie nic nie jadłam. Potem glukoza na czczo wyszła mi 91, więc na granicy. Zobaczymy jak to się posunie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To, że można mieć tylko raz ospę, to mit - mój brat miał 4 razy ospę i znam kilka osób, które miały po 2 razy.Ospa wietrzna nie ale półpasiec może się pojawić. Ale mam nadzieję że nic takiego nie przyjdzie. Dzwoniłam też do położnej i pytałam o to. Mówiła że zagrożenie jest niewielkie.
nie, stwierdzil lekarz że tak się zdarza.A wiadomo skąd krwawienie?
To może Ty już styczniowa bedzieszHejka, trochę późno, ale chciałabym do was dołączyć. Termin z miesiączki 12.12.2025. Późno dołączam, bo późno się dowiedziałam. To skomplikowane hahaha . Jestem mamą 9 miesięcznej córeczki.
Robiłam test już jakiś czas temu kilka dni po spodziewanej miesiączce i był negatywny. Wiadomo po ciąży trochę czasu to wraca do normy więc pomyślałam, że będzie to dłuższy cykl. Wczoraj mąż kupił testy, zrobiłam od razu i od razu wyszły dwie krechy. Jestem już po porannej becie czekam na wyniki.![]()
Może Ci się owulacja przesunęła stąd negatywne testy wcześniejHejka, trochę późno, ale chciałabym do was dołączyć. Termin z miesiączki 12.12.2025. Późno dołączam, bo późno się dowiedziałam. To skomplikowane hahaha . Jestem mamą 9 miesięcznej córeczki.
Robiłam test już jakiś czas temu kilka dni po spodziewanej miesiączce i był negatywny. Wiadomo po ciąży trochę czasu to wraca do normy więc pomyślałam, że będzie to dłuższy cykl. Wczoraj mąż kupił testy, zrobiłam od razu i od razu wyszły dwie krechy. Jestem już po porannej becie czekam na wyniki.![]()
Ostatnia miesiączkę miałam 8 marca i wychodzi na 12 grudniaTo może Ty już styczniowa bedziesz
Ja właśnie nie wiem możliwe, zobaczę jak wyjdzie na USG już się umówiłam na 5 czerwca. Ja córkę szybko odstawiłam od piersi, nie z wyboru, ale straciłam szybko pokarm po 2 miesiącach.Może Ci się owulacja przesunęła stąd negatywne testy wcześniejJa miesiąc wcześniej odstawiłam dziecko od piersi i owulację miałam dopiero w 25dc
ale mimo wszystko trzymam kciuki, niech się kropek ładnie zadomowi
![]()
Jak tak będzie to ucieknę na stycznioweTo może Ty już styczniowa bedziesz
Aż jestem ciekawa jak duże dziecię już maszJak tak będzie to ucieknę na styczniowe![]()