reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2025

Ja teraz chodzę w legginsach Lelosi, ogólnie mam ich kilka par i bardzo lubię i nie cisną :D
w dżinsy też się już nie zapnę, szczególnie jak mam coś zjeść 🙈

reklama
Ja teraz chodzę w legginsach Lelosi, ogólnie mam ich kilka par i bardzo lubię i nie cisną :D
Zawsze patrzyłam na te leolsi ale nigdy nie próbowałam…
Mają gumkę w pasie?

Moja mama dziś się pytała czy u mnie na pewno nie bliźniaki, bo taki duży brzuch już mam 🙈

Zawsze patrzyłam na te leolsi ale nigdy nie próbowałam…
Mają gumkę w pasie?

Moja mama dziś się pytała czy u mnie na pewno nie bliźniaki, bo taki duży brzuch już mam 🙈
Nawet nie tyle gumkę co szerszy pasek :D teraz chocę non stop w dwóch parach, bo mnie w ogóle nie cisną nawet jak zjem, a właśnie po napisaniu posta.... zamówiłam kolejne 3 pary z wysokim stanem :D
ja je uwielbiam już gdzieś od dwóch lat hehe

Głupio wyszło zdjęcie, ale proszę, właśnie w nich siedzę i po jedzeniu już mi wyszedł brzuszek 😅 tu na sobie mam akurat ten model: Link do: Polarosi Smoulder
i nie, nie są za grube obecnie bo mega marznę, a w nich jest idealnie :D PS. Te akurat ciuram od roku już, zimą też pod spodnie i trzymają się nieźle xd

Edit: jakby któraś z Was zamawiała to nie dajcie się w kręcić w kod LELOSI25 czyli -25% na drugą parę tylko bierzcie LELOSI15 - to jest -15% na każdą parę, wychodzi korzystniej. Przetestowane, działa! 😅

Załączniki

• photo_2025-05-21_17-39-38.jpg
    photo_2025-05-21_17-39-38.jpg
    173,6 KB · Wyświetleń: 92
Dziewczyny,
W jakich spodniach chodzicie teraz?
Mi już brzuszek trochę wyskoczył i nie mieszczę się z zwykłe spodnie, kupiłam jedne legginsy luźniejsze (normalnie noszę xs, a te m mam) i zastanawiam się ile teraz ten okres przejściowy potrwa i jak się na niego uzbroić ;)
Nie jest to jeszcze brzuch do typowych ciążowych spodni ale już za duży na zwykle 🙈
W poprzedniej ciąży nosiłam legginsy z niskim pasem (pod brzuch) ale takie są jeszcze zdecydowanie za duże.
Może któraś z Was ma coś do polecenia na „przeczekanie” tego okresu ? ;)

Miłego dnia Wam życzę 🥰 u mnie w końcu dziś ciepło i siedzę na balkonie na słoneczku :)
Ja sobie ostatnio zamówiłam w Next super spodnie , eleganckie do pracy ale na gumce. Brzuch mi już mocno odstaje i nie ma szans zapiąć jeansów 😆

Mam zagwostke 🤔 przyszły mi wyniki beta hcg wychodzi mi 12004,20. Teraz jestem jeszcze ciekawsza jak wyjdzie u lekarza. Miesiączkę dostałam 8 marca. Może miałam jakiś okres utajony 🤣 i nawet nie było widać albo w ciul późną owulację. W piątek pójdę na powtórkę orientacyjnie sprawdzić czy wszystko rośnie prawidłowo.
Ja bym już nie badała beta HCG. Przy takich wartościach już się nie musi podwajać. Tylko USG teraz się robi.

Też kocham Lelosi , ale tak po domu i po pracy.

Ja się muszę z Wami pożegnać 😞 mój zarodek nie przetrwał i jutro idę do szpitala na farmakologiczne wywołanie poronienia😭 Ale trzymam za Was kciuki🫶🏼👍
O nie , strasznie mi przykro 🥺 💔 Trzymaj się ! Jakbyś chciała pogadać to pisz , przechodziłam to dwa razy 😢

Ja bym już nie badała beta HCG. Przy takich wartościach już się nie musi podwajać. Tylko USG teraz się robi.
No właśnie chyba nie ma sensu z tym badaniem i już poczekam na wizytę.

Ja to śmigam w sukienkach cały czas mam spodnie zdarzy się, że założę, ale ostatnio mniej. Jestem z grubszych kobietek wiec u mnie tak szybko nie widać ciąży. W poprzedniej dopiero koło 30 tyg zrobiła mi się taka kulka z brzucha. Piękny czas, a teraz powtórka z rozrywki 🤣🤣.

Czy na grupie wyszły jakieś bliźniaki ? 🤣 Jestem w trakcie nadrabiania wszystkich stron jestem na 80 więc jeszcze trochę mi zostało, a jestem ciekawa.

reklama
A mi właśnie przetarły się jedne z moich 3 par spodni jakie posiadam. Miały już koło 6 lat, ale jednak szkoda. Nie znoszę zakupów.

Do góry