Asiula1304
Fanka BB :)
Ja teraz chodzę w legginsach Lelosi, ogólnie mam ich kilka par i bardzo lubię i nie cisną 
w dżinsy też się już nie zapnę, szczególnie jak mam coś zjeść
w dżinsy też się już nie zapnę, szczególnie jak mam coś zjeść
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawsze patrzyłam na te leolsi ale nigdy nie próbowałam…Ja teraz chodzę w legginsach Lelosi, ogólnie mam ich kilka par i bardzo lubię i nie cisną
w dżinsy też się już nie zapnę, szczególnie jak mam coś zjeść![]()
Nawet nie tyle gumkę co szerszy pasekZawsze patrzyłam na te leolsi ale nigdy nie próbowałam…
Mają gumkę w pasie?
Moja mama dziś się pytała czy u mnie na pewno nie bliźniaki, bo taki duży brzuch już mam![]()
Ja sobie ostatnio zamówiłam w Next super spodnie , eleganckie do pracy ale na gumce. Brzuch mi już mocno odstaje i nie ma szans zapiąć jeansówDziewczyny,
W jakich spodniach chodzicie teraz?
Mi już brzuszek trochę wyskoczył i nie mieszczę się z zwykłe spodnie, kupiłam jedne legginsy luźniejsze (normalnie noszę xs, a te m mam) i zastanawiam się ile teraz ten okres przejściowy potrwa i jak się na niego uzbroić
Nie jest to jeszcze brzuch do typowych ciążowych spodni ale już za duży na zwykle
W poprzedniej ciąży nosiłam legginsy z niskim pasem (pod brzuch) ale takie są jeszcze zdecydowanie za duże.
Może któraś z Was ma coś do polecenia na „przeczekanie” tego okresu ?
Miłego dnia Wam życzęu mnie w końcu dziś ciepło i siedzę na balkonie na słoneczku
![]()
Ja bym już nie badała beta HCG. Przy takich wartościach już się nie musi podwajać. Tylko USG teraz się robi.Mam zagwostkeprzyszły mi wyniki beta hcg wychodzi mi 12004,20. Teraz jestem jeszcze ciekawsza jak wyjdzie u lekarza. Miesiączkę dostałam 8 marca. Może miałam jakiś okres utajony
i nawet nie było widać albo w ciul późną owulację. W piątek pójdę na powtórkę orientacyjnie sprawdzić czy wszystko rośnie prawidłowo.
Też kocham Lelosi , ale tak po domu i po pracy.Ja teraz chodzę w legginsach Lelosi, ogólnie mam ich kilka par i bardzo lubię i nie cisną
w dżinsy też się już nie zapnę, szczególnie jak mam coś zjeść![]()
O nie , strasznie mi przykroJa się muszę z Wami pożegnaćmój zarodek nie przetrwał i jutro idę do szpitala na farmakologiczne wywołanie poronienia
Ale trzymam za Was kciuki
![]()
Bardzo mi przykroJa się muszę z Wami pożegnaćmój zarodek nie przetrwał i jutro idę do szpitala na farmakologiczne wywołanie poronienia
Ale trzymam za Was kciuki
![]()
Obecnie w 8+1 ale według USG do zatrzymania doszło w 6+1 czyli tuż po ostatniej wizycie u lekarza niestetyBardzo mi przykro
W ktorym tygodniu byłaś?
No właśnie chyba nie ma sensu z tym badaniem i już poczekam na wizytę.Ja bym już nie badała beta HCG. Przy takich wartościach już się nie musi podwajać. Tylko USG teraz się robi.
Trzymaj sięObecnie w 8+1 ale według USG do zatrzymania doszło w 6+1 czyli tuż po ostatniej wizycie u lekarza niestety![]()