No właśnie nie, wszystkie objawy miałam…Trzymaj sięa nie miałaś żadnych objawów że doszło do zatrzymania ciąży? Objawy ciąży nie zniknęły?
reklama
Częściowo liczyłam się z tym że mogę poronić skoro już raz mnie to spotkało ale liczyłam również na mały cud że jednak może być dobrze ale niestety nie udało sięTrzymaj sięa nie miałaś żadnych objawów że doszło do zatrzymania ciąży? Objawy ciąży nie zniknęły?

Melania77
Aktywna w BB
WspółczujęSłyszałam że tak to właśnie jest jak się za bardzo chce …ale może spróbujemy jeszcze raz zobaczymy. Dziękuję za wsparcie![]()
Bardzo mi przykroSłyszałam że tak to właśnie jest jak się za bardzo chce …ale może spróbujemy jeszcze raz zobaczymy. Dziękuję za wsparcie![]()
Słyszałam że tak to właśnie jest jak się za bardzo chce …ale może spróbujemy jeszcze raz zobaczymy. Dziękuję za wsparcie![]()

MamaR
Fanka BB :)
To nie Twoja wina, wszystkie tu bardzo chcemy tych ciążSłyszałam że tak to właśnie jest jak się za bardzo chce …ale może spróbujemy jeszcze raz zobaczymy. Dziękuję za wsparcie![]()

Skoro to już drugi raz się powtórzyło to zrobiłabym badania genetyczne kosmówki żeby sprawdzić co było powodem. Jeśli w badaniach określą płeć to również będziesz mogła uzyskać akt martwego urodzenia i wtedy przysługuje Ci skrócony urlop macierzyński , chyba 6 tygodni i świadczenie za urodzenie martwego dziecka jeśli jesteś ubezpieczona np w PZU ., mężowi też to przysługuje. Wiem że w takich chwilach się o tym nie myśli ale jest to jakieś wsparcie chociażby żeby pokryć koszty tych badań genetycznych.
oleczka44
Zaciekawiona BB
Czy ktoś jest mi w stanie odpowiedzieć dlaczego te legginsy na stronie kosztują w granicach 200 zł a na vinted 90 zł nowe z metką?Nawet nie tyle gumkę co szerszy pasekteraz chocę non stop w dwóch parach, bo mnie w ogóle nie cisną nawet jak zjem, a właśnie po napisaniu posta.... zamówiłam kolejne 3 pary z wysokim stanem
ja je uwielbiam już gdzieś od dwóch lat hehe
Głupio wyszło zdjęcie, ale proszę, właśnie w nich siedzę i po jedzeniu już mi wyszedł brzuszektu na sobie mam akurat ten model: Link do: Polarosi Smoulder
i nie, nie są za grube obecnie bo mega marznę, a w nich jest idealniePS. Te akurat ciuram od roku już, zimą też pod spodnie i trzymają się nieźle xd
Edit: jakby któraś z Was zamawiała to nie dajcie się w kręcić w kod LELOSI25 czyli -25% na drugą parę tylko bierzcie LELOSI15 - to jest -15% na każdą parę, wychodzi korzystniej. Przetestowane, działa!![]()

reklama
MamaR
Fanka BB :)
Często są promocje i można kupić taniej, ja ostatnio dostałam parę spodni za 70zl z Lelosi , zobacz sobie na outlet.Czy ktoś jest mi w stanie odpowiedzieć dlaczego te legginsy na stronie kosztują w granicach 200 zł a na vinted 90 zł nowe z metką?![]()
Podziel się: