Czyli dla wybranych a ta umrze śmiercią naturalną...tez chcialam ale chyba lista zamknieta

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli dla wybranych a ta umrze śmiercią naturalną...tez chcialam ale chyba lista zamknieta
Ja się obkupiłam w weekend jeszcze u nich, bo mają -30%Hej, miałam dawać znać - @Asiula1304 miała rację, mega milusie i komfortowe są te legginsy. Zamówiłam na Vinted z Czech i wszystko wydaje się legitne, nawet metki mają polskie ceny. Także mega polecam i fajna cena, dłuższe za 90 zł i kolarki 70 zł. Dziewczyna na Vinted nazywa się zuzanajakubickova.
I termin wypada na styczeń więc będę się tam ewakuować, ale chciałam sprawdzić czy coś będziecie wiedzieć.Hej dziewczyny byłam dziś na wizycie. Okazało się, że ciąża jest dużo młodszą niż przypuszczałam. Jest ładny pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym tylko jeszcze nie widać zarodka. Pan doktor szacuje tak na 5 tydzień. Spytałam jak to możliwe, że okres miałam 8 marca, a ciąża taka młoda to powiedział, że musiałam mieć owulację drugi raz późną i tak do tego doszło. Powiedział, że na ten moment wszystko dobrze wygląda. Ciąża wysoko osadzona.
Tylko pozostaje kwestia tego, że ja robiłam już tydzień temu betę w środę i ona wyszła 12 tysięcy. Później już nie robiłam. I na tym etapie przy takiej będzie by było dopiero ciałko żółte? Miała któraś z was z czymś takim do czynienia, albo coś słyszała? Że np. skończyło się to dobrze ? Następną wizytę mam 9 czerwca i powiedział, że już wtedy powinien być zarodek. Mąż cały czas mówi, że będą bliźniaki skoro taki wynik bety.
Co to znaczy, że „musiałaś mieć owulację drugi raz późną”?Hej dziewczyny byłam dziś na wizycie. Okazało się, że ciąża jest dużo młodszą niż przypuszczałam. Jest ładny pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym tylko jeszcze nie widać zarodka. Pan doktor szacuje tak na 5 tydzień. Spytałam jak to możliwe, że okres miałam 8 marca, a ciąża taka młoda to powiedział, że musiałam mieć owulację drugi raz późną i tak do tego doszło. Powiedział, że na ten moment wszystko dobrze wygląda. Ciąża wysoko osadzona.
Tylko pozostaje kwestia tego, że ja robiłam już tydzień temu betę w środę i ona wyszła 12 tysięcy. Później już nie robiłam. I na tym etapie przy takiej będzie by było dopiero ciałko żółte? Miała któraś z was z czymś takim do czynienia, albo coś słyszała? Że np. skończyło się to dobrze ? Następną wizytę mam 9 czerwca i powiedział, że już wtedy powinien być zarodek. Mąż cały czas mówi, że będą bliźniaki skoro taki wynik bety.
On to nazwał jakoś "hiper owulacja" czy jakoś tak no powiedział, że rzadko, ale zdarza się, ze kobieta ma druga owulację.Co to znaczy, że „musiałaś mieć owulację drugi raz późną”?
On to nazwał jakoś "hiper owulacja" czy jakoś tak no powiedział, że rzadko, ale zdarza się, ze kobieta ma druga owulację.
Tydzień temu 20.05 zrobiłam test były dwie kreski i poszłam od razu na drugi dzień 21.05 na betę i wyszła 12 tyś.A kiedy miałaś pierwszy pozytywny test/betę?