meksykanka11
Fanka BB :)
ja bym nie robiła.Poradźcie mi, czy jak robiłam betę 8 i 10 kwietnia, a wizytę mam 24.04 to powinnam jeszcze sobie zrobić przed wizytą czy to całkowicie bez sensu? Tamte miałam 55 i 166![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja bym nie robiła.Poradźcie mi, czy jak robiłam betę 8 i 10 kwietnia, a wizytę mam 24.04 to powinnam jeszcze sobie zrobić przed wizytą czy to całkowicie bez sensu? Tamte miałam 55 i 166![]()
Normalnie chodzę do fryzjera i robię paznokcie regularnieHej chcialabym sie was zapytac jak jest z malowaniem paznokci i wlosow w ciazy? macie jakies opinie i rady?
dzieki bo sie zawahałam wczesniej przed transferem pytalam lekarza i mi pozwolil ale jak zaczelam czytac to sie dowiedziałam żeby nie w pierwszym trymestrzeNormalnie chodzę do fryzjera i robię paznokcie regularnie
Dokładnie chodzę normalnie na paznokcie co 3 tyg .Hej chcialabym sie was zapytac jak jest z malowaniem paznokci i wlosow w ciazy? macie jakies opinie i rady?
Żeby dało ją się pić to bym piła. Odrzuciło mnie od kawyA jak z kawą? Pijecie?
Nie słyszałam o tym ,żeby nie można było malować paznokci czy farbować włosów do 12 tyg.dzieki bo sie zawahałam wczesniej przed transferem pytalam lekarza i mi pozwolil ale jak zaczelam czytac to sie dowiedziałam żeby nie w pierwszym trymestrze