reklama
Lwica1410
Fanka BB :)
Pierwszą ciążę straciłam w 6 tygodniu, nie zdążyłam nikomu powiedzieć. Więc jak byłam w kolejnej rodzina dowiedział się gdzieś jak byłam w 4 miesiącu. Teraz mi ciężko jak jestem w domu rodzinnym i są wszyscy. Wie tylko jedna moja przyjaciółka, bo komuś musiałam powiedzieć żeby nie być samą z moimi niepokojącymi myślami które się czasem pojawiają.Dziewczyny kiedy mówicie rodzinie że się powiększy ? Ja już powiedziałam siostrze, kuzynce i przyjaciółceNie wiem czy się jutro na rodzinnym obiedzie nie wyglądam choć powinnam poczekać choć do USG
![]()
MamaR
Też straciłam jedną ciążę w 6 tyg ale chyba wolałabym by wiedzieli bo i tak zauważą jakbym była w szpitalu bo mieszkamy blisko. W pracy muszę początkiem maja powiedzieć bo chcieli mnie awansować od września żeby sobie szukali kogoś na to miejsce :-) I tak do połowy czerwca planuje tylko pracować.Pierwszą ciążę straciłam w 6 tygodniu, nie zdążyłam nikomu powiedzieć. Więc jak byłam w kolejnej rodzina dowiedział się gdzieś jak byłam w 4 miesiącu. Teraz mi ciężko jak jestem w domu rodzinnym i są wszyscy. Wie tylko jedna moja przyjaciółka, bo komuś musiałam powiedzieć żeby nie być samą z moimi niepokojącymi myślami które się czasem pojawiają.
Polinaa
Chciałabym już, czekam do usg z serduszkiem albo nawet do pierwszych prenatalnych jak poprzednio.Dziewczyny kiedy mówicie rodzinie że się powiększy ? Ja już powiedziałam siostrze, kuzynce i przyjaciółceNie wiem czy się jutro na rodzinnym obiedzie nie wyglądam choć powinnam poczekać choć do USG
![]()
Artemida90
Ja jestem w 7+3 i jutro raczej powiem, mam tylko rodziców w Holandii więc jakby co wesprą mnie i zajmą się synkiem. A reszcie rodziny w Polsce powiem później
meksykanka11
ja chce powiedzieć jak mi lekarz potwierdzi na usg chłopca;D nie wiem czy wytrzymam , ale tak bymchciala powiedzieć wszystki , że w grudniu nam się Ignaś rodzi, żeby ominąć komentarze, że może w końcu będzie dziewczynka ( mam 4 chlopakow) i zawsze slysze , " oby dziewczynka "Dziewczyny kiedy mówicie rodzinie że się powiększy ? Ja już powiedziałam siostrze, kuzynce i przyjaciółceNie wiem czy się jutro na rodzinnym obiedzie nie wyglądam choć powinnam poczekać choć do USG
![]()
Artemida90
chyba ze w koncu bedzie dziewczynkaja chce powiedzieć jak mi lekarz potwierdzi na usg chłopca;D nie wiem czy wytrzymam , ale tak bymchciala powiedzieć wszystki , że w grudniu nam się Ignaś rodzi, żeby ominąć komentarze, że może w końcu będzie dziewczynka ( mam 4 chlopakow) i zawsze slysze , " oby dziewczynka "
P
paola121214
Gość
Ja jestem 7 tyg I nikt nie wie oprócz męża i koleżanki.Ja jestem w 7+3 i jutro raczej powiem, mam tylko rodziców w Holandii więc jakby co wesprą mnie i zajmą się synkiem. A reszcie rodziny w Polsce powiem później
Nie wiem kiedy będzie odpowiedni moment .a musze dziecią powiedzieć. Młodszy na pewno nie będzie szczęśliwy bo on nie lubi małych dzieci (autysta)
Z tym będę rozmawiać z psychologiem jak najlepiej przekazać mu informacje.
reklama
meksykanka11
nie mam już złudzeń ;pchyba ze w koncu bedzie dziewczynka
Podziel się: