reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2025

Witam, mam nadzieję że dołączę i ja
Termin 4 grudnia
Dziś byłam u lekarza i widać pęcherzyka ciążowy, mam przyjść znów za 2 tygodnie czy serduszko bije 😁 i szczerze się boję tego czekania 2 tygodni, czy ktoś też tak miał

Jutro dla pewności zrobię Bete

reklama
Ja się zastanawiam czy te wieczorne i poranne zawroty głowy to już nie był jakoś objaw ciążowy. A ja to zwalam na coś innego.

Ja mam wizytę 25.04, będzie to wtedy 7+2, powinno być już serduszko. Do tej pory podchodziłam do tego na luzie, jakoś nie za bardzo nawet myślałam, byłam dobrej myśli i cieszyłam, że na moje oko wszystko jest okej. Teraz jak o tym myślę, to czuję jakiś taki stres/strach wewnątrz.

Na mdłości kupiłam w aptece pregna vomi, narazie użyłam tylko dwa razy. Nie jest jakieś przepyszne, ale mdłości mijają, więc na mnie działa 😀

Dajcie spokój dziewczyny z tym usg czy uzg. Naprawdę niech każdy pisze jak chce i jak mu pasuje. Jesteśmy tu od wspierania się, a nie od wytykania błędów.

reklama
Jak 5. tydzień to chyba troszkę później termin porodu niż 4.12? Ja mam dziś wg. ostatniej miesiączki 6+0 (czyli zaczynam 7. tydzień) i termin z kalkulatora 17.12 :) ale zobaczymy co na usg wyjdzie, mam w czwartek :D

Narazie lekarz według miesiączki obliczył, według usg za 2 tygodnie jak będzie widać bicie serca
Moje 2 poprzednie ciąże i tak urodzone 37 tydzień i 5 dzień 😁 taka chyba natura, i obydwie były widoczne dopiero w 9 tygodniu po okresie

Do góry