reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2025

Dziewczyny musze się z wami pożegnać. Jestem obecnie 7plus 2 jest zarodek ale niema serca .Nie oszukuje się bo powinno być już.
Za tydzień kontrol i wtedy jeśli do tego czasu nie zacznie się poronienie to zabieg mnie czeka.

Napisze odnośnie tego mojego błędu uzg a powinno być usg .od wytykania błędów jesteście idealne .

Proszę mnie usunąć z kalendarza.

reklama
Dziewczyny musze się z wami pożegnać. Jestem obecnie 7plus 2 jest zarodek ale niema serca .Nie oszukuje się bo powinno być już.
Za tydzień kontrol i wtedy jeśli do tego czasu nie zacznie się poronienie to zabieg mnie czeka.

Napisze odnośnie tego mojego błędu uzg a powinno być usg .od wytykania błędów jesteście idealne .

Przykro mi :(

Jestem osobą która twardo stopa po ziemi. Ginekolog twierdzi że wszystko się może wydarzyć ale nie oszukuje się jest wielkości na 6 tydzień i 2 dni tydzień do tyłu według miesiaczki .
Hmm poczekaj jeszcze. Jesli owulacje są pozniej, to znaczy ze zarodek jest mniejszy niż wskazuje na to termin z miesiączki. Ja miałam tak w dwóch ciążach i to dwa tygodnie do tyłu. Serduszka może nie być widać w 6 tygodniu. Czekaj jeszcze. A robiłaś przyrost bety?

Hmm poczekaj jeszcze. Jesli owulacje są pozniej, to znaczy ze zarodek jest mniejszy niż wskazuje na to termin z miesiączki. Ja miałam tak w dwóch ciążach i to dwa tygodnie do tyłu. Serduszka może nie być widać w 6 tygodniu. Czekaj jeszcze. A robiłaś przyrost bety?
Owulacja była potwierdzona
Badałam bete I progesteron
Byłam w 5 tyg I było wszystko ok .
Co do wielkości z dniem miesiaczki .po 2 tyg następna wizyta I jest wielkości na na6 tydzień a powinno być 7 tyg I 2 dni .
Więc niema możliwości żeby Owulacja się przesunęła

Bardzo mi przykro. Nie tak miało być 💔

reklama
To właśnie moje usg, ale lekarz kazał przyjść za 2 tygodnie bo pęcherzyk jest ale zarodka według niego jeszcze nie widać. Jutro zrobię z rana Bete a w czwartek idę prywatnie, a pytanie co według was te 2 kropki na usg w pęcherzyk ( taka stara a się nie znam) 😁 czyżby to pęcherzyk
1000007570.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry