reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2025

Siedzę w kolejce do pobrania krwi. Szkoda, że wcześniej nie udało mi się sprawdzić przyrostu, więc w piątek jeszcze raz.

reklama
Kciuki za Wasze bety!! 🤞🏻 Dużo Was dzisiaj bada! Ja wczoraj poszłam (chyba) ostatni raz, dla własnego spokoju, ale po 5 dniach (bo w sobotę było pozamykane). Kalkulator pokazuje, że w normie, więc pozostaje mi chyba zaufać matematyce i dotrwać cierpliwie do wizyty we wtorek…

No ja miałam w sobotę sprawdzić przyrost, znalazłam lab który miał być otwarty, a na drzwiach karteczka, że zamknięte.

Kciuki za Wasze bety!! 🤞🏻 Dużo Was dzisiaj bada! Ja wczoraj poszłam (chyba) ostatni raz, dla własnego spokoju, ale po 5 dniach (bo w sobotę było pozamykane). Kalkulator pokazuje, że w normie, więc pozostaje mi chyba zaufać matematyce i dotrwać cierpliwie do wizyty we wtorek…
O której wizyta? Ja idę w środę na 9:00

Dopiero 19:40. Dzisiaj miałam mieć taką pogadankową, ale zaspałam 🙄 Jak na razie zmęczenie i senność tyrają mnie najbardziej.
Trzymam kciuki.
Ja krew upuscilam
W piątek powtórka.
Nic więcej nie zrobię. Po dzisiejszym badaniu będę wiedziała jak wygląda sytuacja.
Pogodziłam się że ta ciąża jest na starty .

Ja nie zdążyłam do labo przed pracą bo mimo że jedna osoba była przede mną w kolejce to siedziała tam pół godziny i musiałam iść do pracy by się nie spóźnić. Ale może uda mi się podjechać po pracy do labo :-)

reklama
Ja nie zdążyłam do labo przed pracą bo mimo że jedna osoba była przede mną w kolejce to siedziała tam pół godziny i musiałam iść do pracy by się nie spóźnić. Ale może uda mi się podjechać po pracy do labo :-)
Ja już się zastanawiam czy mi się uda w piątek przed pracą, bo to różnie bywa. Ostatnio 2 osoby były i czekałam prawie 40 minut.

Do góry