reklama
penguinlicious
Moderator
Kciuki za Wasze bety!!
Dużo Was dzisiaj bada! Ja wczoraj poszłam (chyba) ostatni raz, dla własnego spokoju, ale po 5 dniach (bo w sobotę było pozamykane). Kalkulator pokazuje, że w normie, więc pozostaje mi chyba zaufać matematyce i dotrwać cierpliwie do wizyty we wtorek…

Roma_ntiko
Fanka BB :)
Kciuki za Wasze bety!!Dużo Was dzisiaj bada! Ja wczoraj poszłam (chyba) ostatni raz, dla własnego spokoju, ale po 5 dniach (bo w sobotę było pozamykane). Kalkulator pokazuje, że w normie, więc pozostaje mi chyba zaufać matematyce i dotrwać cierpliwie do wizyty we wtorek…
O której wizyta? Ja idę w środę na 9:00Kciuki za Wasze bety!!Dużo Was dzisiaj bada! Ja wczoraj poszłam (chyba) ostatni raz, dla własnego spokoju, ale po 5 dniach (bo w sobotę było pozamykane). Kalkulator pokazuje, że w normie, więc pozostaje mi chyba zaufać matematyce i dotrwać cierpliwie do wizyty we wtorek…
penguinlicious
Moderator
Dopiero 19:40. Dzisiaj miałam mieć taką pogadankową, ale zaspałamO której wizyta? Ja idę w środę na 9:00

P
paola121214
Gość
Trzymam kciuki.Dopiero 19:40. Dzisiaj miałam mieć taką pogadankową, ale zaspałamJak na razie zmęczenie i senność tyrają mnie najbardziej.
Ja krew upuscilam
W piątek powtórka.
Nic więcej nie zrobię. Po dzisiejszym badaniu będę wiedziała jak wygląda sytuacja.
Pogodziłam się że ta ciąża jest na starty .
U
użytkownik 221302
Gość
Ja już też po badaniu, wyniki po 15, jutro lekarz, więc zobaczymy
reklama
Lwica1410
Fanka BB :)
Ja już się zastanawiam czy mi się uda w piątek przed pracą, bo to różnie bywa. Ostatnio 2 osoby były i czekałam prawie 40 minut.Ja nie zdążyłam do labo przed pracą bo mimo że jedna osoba była przede mną w kolejce to siedziała tam pół godziny i musiałam iść do pracy by się nie spóźnić. Ale może uda mi się podjechać po pracy do labo :-)
Podziel się: