Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HejkaHejka, nieśmiało chciałabym dołączyć do Waszej grupy. Nieśmiało bo u mnie dziś dopiero 25dc, ale rano na dwóch testach wyszły dwie kreski, więc wygląda na to że się udałotermin z OM 23.12
wizytę u gina umówiłam na 30.04
![]()
CześćCześć dziewczyny, ja jutro idę na kolejną betę, panicznie się boję „, że przyrost będzie za niski.
nic nie używam - rozstępy jak mają wyjść to wyjdą - to moja druga ciąża i nie zamierzam nic używać, zresztą nie lubię się smarować kremami a wręcz nienawidzęDziewczyny, może to trochę za szybko, ale stosujecie już jakieś kremy/ balsamy/ olejki do ciała, żeby maksymalnie przygotować skórę? Ja właśnie zamówiłam olejek Lili&Mu bo ma dobre opinie, ale może macie również coś sprawdzonego?
Ps. Pamiętajcie o wizycie u dentysty! Mój jak tylko usłyszał hasło "ciąża" to na cito mnie wpisał na dziś na przegląd, mimo, że regularnie robimy co pół roku. Uwielbiam go![]()
U mnie niestety też mdłości. W poprzedniej ciąży było identycznie i niestety trwało cała ciąże a nawet w trakcie poroduDziewczyny jak dziś samopoczucie? U mnie wciąż mdłości - chyba już będą codziennie