Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podobno jest jakiś dodatek wyrównawczy, jeżeli zostaje się przeniesionym na stanowisko z mniejszą pensja, ale jakoś nie miałam puki co potrzeby żeby się tym interesować.
Dobrze że pojechałaś , ja też miałam w poprzedniej ciąży krwiaka i skończyło się dobrze wszystko.Dziewczyny a ja zaczęłam dzisiaj krwawić, niema tego jakoś dużo ale trochę na władcę było czerwonej krwi, poczekam jeszcze godzinę i jadę najwyżej na SOR bo nigdzie indziej się nie dostanę dzisiaj
Cały czas się i tak boję i leżę, teraz jest delikatne plamienie, ale jakby było coś nie tak to by serduszko nie biło, teraz najgorsze ponad tydzień do wizyty dotrwaćDobrze że pojechałaś , ja też miałam w poprzedniej ciąży krwiaka i skończyło się dobrze wszystko.
Dziewczyny czy Wy mieście się w swoje jeansy ? Bo moje są już mocno ciasne a to dopiero 5 tydzieńAlbo muszę kupić większy rozmiar albo zacznę chodzić w luźnych sukienkach do pracy
![]()
Ostatnio moimi ulubionymi jeansami zostały takie z gumkami z boku, bo przy pozostałych guzika nie mogę dopiąćDobrze że pojechałaś , ja też miałam w poprzedniej ciąży krwiaka i skończyło się dobrze wszystko.
Dziewczyny czy Wy mieście się w swoje jeansy ? Bo moje są już mocno ciasne a to dopiero 5 tydzieńAlbo muszę kupić większy rozmiar albo zacznę chodzić w luźnych sukienkach do pracy
![]()
Poprzednia ciąża przechodziłam w tych samych ciuchach co zawsze. Zobaczymy jak będzie tym razem. Patrząc na BMI to jestem otyła, i brzuszek ciążowy to taki średni był.Dobrze że pojechałaś , ja też miałam w poprzedniej ciąży krwiaka i skończyło się dobrze wszystko.
![]()
Dobrze wiedzieć.Zacznijmy od tego, że w Polsce nie można przenieść ciężarnej na stanowisko z niższa pensja w ramach dostosowania jej odpowiednich warunków pracy. Pensja musi zostać zachowana taką jak była. Można też zwolnić z obowiązku świadczenia pracy i również pensja jest wtedy zachowana.
też jestem otyła ( pierwsza ciąża zaszłam z 80kg rodziłam z wagą 90 - wzrost 165cm, ale brzuszek miałam ładny - ciążowy) teraz ważę 86, ciekawe z jaką wagą zakończęPoprzednia ciąża przechodziłam w tych samych ciuchach co zawsze. Zobaczymy jak będzie tym razem. Patrząc na BMI to jestem otyła, i brzuszek ciążowy to taki średni był.
To ja w poprzedniej też 10kg przytyłam, ale po mnie nie było widać takiego brzuszka, chyba że się specjalnie wyeksponowałam.też jestem otyła ( pierwsza ciąża zaszłam z 80kg rodziłam z wagą 90 - wzrost 165cm, ale brzuszek miałam ładny - ciążowy) teraz ważę 86, ciekawe z jaką wagą zakończę![]()