penguinlicious
Fanka BB :)
Przed snem zazwyczaj, czasem wcześniej. Tak 21-22, w tym przedziale.Dziewczyny o której godzinie łykacie acard? Mam tyle leków że już nie wiem jak rozdzielić...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przed snem zazwyczaj, czasem wcześniej. Tak 21-22, w tym przedziale.Dziewczyny o której godzinie łykacie acard? Mam tyle leków że już nie wiem jak rozdzielić...
Mama się napewno bardzo ucieszyU mnie też jest super na razie…mdłości wydają się mniejsze, tylko zastanawiam się jak i kiedy powiedzieć rodzicom o ciąży - mam taką pracę, że powinnam natychmiast przestać pracować, ponieważ jestem prawie cały czas w sporym polu elektromagnetycznym… jeszcze do weekendu majowego pójdę ale potem będę już w domu.
A mieszkamy z rodzicami i moja mama pilnuje mojej córki…więc nie ma opcji na przeczekanie z informacją
Na dodatek cały czas otwarcie mówiłam wszystkim, że kolejnego dziecka nie będzie![]()
Moja się nie ucieszyła, a nie bawi mi dzieci , różnie może zareagować jak pomyśli, że zamiast jednego będzie bawić dwoje dzieciMama się napewno bardzo ucieszyMoże taka koszulka dla córki z napisem "starsza siostra" na majówkę i czekać czy dziadkowie zauważą
![]()
Mam taką samą sytuacjęU mnie też jest super na razie…mdłości wydają się mniejsze, tylko zastanawiam się jak i kiedy powiedzieć rodzicom o ciąży - mam taką pracę, że powinnam natychmiast przestać pracować, ponieważ jestem prawie cały czas w sporym polu elektromagnetycznym… jeszcze do weekendu majowego pójdę ale potem będę już w domu.
A mieszkamy z rodzicami i moja mama pilnuje mojej córki…więc nie ma opcji na przeczekanie z informacją
Na dodatek cały czas otwarcie mówiłam wszystkim, że kolejnego dziecka nie będzie![]()