Mama2025Kasia
Aktywna w BB
Wielka będę w Grudniujestes wielka - lepiej bym tego nie zrobiła![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wielka będę w Grudniujestes wielka - lepiej bym tego nie zrobiła![]()
Te znikające objawy to jest norma, za dwa dni możesz mieć takie nudności że z łazienki nie wyjdziesz albo już nie będzie ich wcale. To jest mega zmienne ale wiem że w sumie nic Cię nie uspokoi jak ta jutrzejsza wizyta za którą mocno trzymam kciukiJuż wiem, co jutro wjedzie na obiad
Dziewczyny bardzo się stresuję. Jutro idę na „awaryjne” USG, bo we wtorek na izbie przyczepili się, że serduszko w 6+0 za wolno bije (fhr 80/min). Dodatkowo przyrost bety też nie do końca dobry. Późno zaczęłam się chyba badać… bo było to 5+3.
23.04 12659
25.04 20395
28.04 30108
I już sama nie wiem… to są duże wartości i nie muszą się podwajać co 48h, ale jakoś do tych 12tys. doszło, więc wszystko przed tym było dobrze… wczoraj miałam mdłości, ale tylko przez kilka godzin, a nie jak wcześniej przez cały dzień. Dzisiaj dosłownie lekkie i też przez chwilę. I już panika, że znikają mi objawyAle głowa mnie nadal boli, piersi…
Stresuję się co jutro zobaczę. W marcu poroniłam, ogólnie mam 2 straty już za sobą. Pierwsza w 10 tygodniu, druga Biochem. Dodatkowo szwagierka miała identyczną sytuację jak ja, że beta jej nie przyrastała książkowo (ale miała niższe zdecydowanie wartości, 2-3 cyfrowe) i serduszko pojawiło się później i biło za wolno, potem coraz wolniej i koniec… wczoraj i przedwczoraj byłam pełna optymizmu, a dzisiaj stres![]()
Teraz w sumie nic niepokojącego, miałam wcześniej plamienia i silne bóle brzucha, ale przeszło. SchizujęAle coś się dzieje czy złapałaś schize?
Spróbuj się uspokoić, trudne, ale się da. Też tam byłam całkiem niedawnoTeraz w sumie nic niepokojącego, miałam wcześniej plamienia i silne bóle brzucha, ale przeszło. Schizuję![]()
Dziękuję za wsparcie i dobre słowaTe znikające objawy to jest norma, za dwa dni możesz mieć takie nudności że z łazienki nie wyjdziesz albo już nie będzie ich wcale. To jest mega zmienne ale wiem że w sumie nic Cię nie uspokoi jak ta jutrzejsza wizyta za którą mocno trzymam kciuki
Po stratach to już tak niestety jest ciągły stres o wszystko i odliczanie do kolejnych wizyt tylko.
Łatwiej będzie (a przynajmniej ja tak miałam) jak już będziemy czuć ruchy maluszków![]()
ja mam jeszcze 20maja u lekarki u której będę prowadzić ciążę, to jak Ci się chceWizyty
2 Maj
@Smolna
5 Maj
@Mamaporazdrugii
@penguinlicious
6 Maj
@marietta2112
@monia_13a
@meksykanka11
7 Maj
@Artemida90
8 Maj
@Ola997
@aaleksa
9 Maj
@Mama2025Kasia
@Polinaa
14 Maj
@KarolinaKS
15 Maj
@MamaR
@penguinlicious
@Joanna00357
16 Maj
@oleczka44
19 Maj
@Roma_ntiko
22 Maj
@natalia16!
27 Maj
@Malyna92
28 Maj
@Melania77
20 Czerwca
@Margaretka92
Badanie Prenatalne
3 czerwiec
@oleczka44
5 czerwiec
@Joanna00357
6 czerwiec
@Malyna92
11 czerwiec
@natalia16!
Jutro dodam kolejne
Mam jeszcze USG 16.05Wizyty
2 Maj
@Smolna
5 Maj
@Mamaporazdrugii
@penguinlicious
6 Maj
@marietta2112
@monia_13a
@meksykanka11
7 Maj
@Artemida90
8 Maj
@Ola997
@aaleksa
9 Maj
@Mama2025Kasia
@Polinaa
14 Maj
@KarolinaKS
15 Maj
@MamaR
@penguinlicious
@Joanna00357
16 Maj
@oleczka44
19 Maj
@Roma_ntiko
22 Maj
@natalia16!
27 Maj
@Malyna92
28 Maj
@Melania77
20 Czerwca
@Margaretka92
Badanie Prenatalne
3 czerwiec
@oleczka44
5 czerwiec
@Joanna00357
6 czerwiec
@Malyna92
11 czerwiec @natalia16!
Dziewczyny niewiem czy wszystkie terminy wpisałam,
Jeżeli chcecie to podajcie, zanim pójdzie na pierwszą stronę![]()