reklama
W lutym zeszłego roku również poroniłam ale się nie poddaliśmy walczymy dale. Pierwsze USG w dniu 30.04.2025 pokazało tylko pęcherz płodowy i nic więcej kolejne USG 7 maja boję się strasznie ale nadzieja ponoć umiera ostatnia . Dziękuję za wsparcie i nie poddawajcie sięJa co prawda nie mam terminu na grudzień, ale jako 40 latka trzymam mocno kciuki za Ciebie, my się z mężem staramy ale niestety poroniłam w marcu..

penguinlicious
Fanka BB :)
I jak tam?Zaraz wchodzę na usg, trzymajcie proszę kciuki![]()
Tak naprawdę i dobrze i nieI jak tam?

Nie znam się na tym, więc nie doradzęTak naprawdę i dobrze i nieserduszko podskoczyło z fhr 80 na 112, ale dzidzia nic nie urosła
dodatkowo pęcherzyk z ładnej kształtnej fasolki zrobił się nieregularny i postrzępiony… wg lekarza nie przekreślamy, bo teraz pomiary na innym sprzęcie i przez inną osobę, cisza może być młodsza o tydzień, ale z 2,4 mm w ciągu tygodnia nie urósł nic i zrobiło się 2mm
także 50/50

A bierzesz heparyne i acard ? Pytam bo u mnie podobna 2 lata temu sytuacja, bijące serduszko a brak wzrostu. Teraz też pęcherzyk taki niekształtnyTak naprawdę i dobrze i nieserduszko podskoczyło z fhr 80 na 112, ale dzidzia nic nie urosła
dodatkowo pęcherzyk z ładnej kształtnej fasolki zrobił się nieregularny i postrzępiony… wg lekarza nie przekreślamy, bo teraz pomiary na innym sprzęcie i przez inną osobę, cisza może być młodsza o tydzień, ale z 2,4 mm w ciągu tygodnia nie urósł nic i zrobiło się 2mm
także 50/50

Annde
Zaangażowana w BB
U mnie kolejna wizyta 14 majWizyty
2 Maj
@Smolna
5 Maj
@Mamaporazdrugii
@penguinlicious
6 Maj
@marietta2112
@monia_13a
@meksykanka11
7 Maj
@Artemida90
8 Maj
@Ola997
@aaleksa
9 Maj
@Mama2025Kasia
@Polinaa
14 Maj
@KarolinaKS
15 Maj
@MamaR
@penguinlicious
@Joanna00357
16 Maj
@oleczka44
19 Maj
@Roma_ntiko
22 Maj
@natalia16!
27 Maj
@Malyna92
28 Maj
@Melania77
20 Czerwca
@Margaretka92
Badanie Prenatalne
3 czerwiec
@oleczka44
5 czerwiec
@Joanna00357
6 czerwiec
@Malyna92
11 czerwiec @natalia16!
Dziewczyny niewiem czy wszystkie terminy wpisałam,
Jeżeli chcecie to podajcie, zanim pójdzie na pierwszą stronę![]()

MamaR
Fanka BB :)
Kiedy następna wizyta ? Kciuki by to były tylko błędy w pomiarachTak naprawdę i dobrze i nieserduszko podskoczyło z fhr 80 na 112, ale dzidzia nic nie urosła
także 50/50

Mama2025Kasia
Aktywna w BB
reklama
Biorę acard, na heparynę czekam, aż mi przepisze prowadząca. Teraz niestety nawet prywatnie trzeba czekać na wizytę, wszystko zapchane… Ale może to przez święta. Mam niedobór białka C, więc każda ciąża musi być zabezpieczona acardem i heparyną. To była właśnie przyczyna mojego pierwszego poronieniaA bierzesz heparyne i acard ? Pytam bo u mnie podobna 2 lata temu sytuacja, bijące serduszko a brak wzrostu. Teraz też pęcherzyk taki niekształtnyTrzymam kciuki za Was
Te pomiary to też takie niedokładne są przy takim maleństwie bo przecież to nieprawdopodobne by mniejsze było dzieciątko.
Podziel się: