reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Ja co prawda nie mam terminu na grudzień, ale jako 40 latka trzymam mocno kciuki za Ciebie, my się z mężem staramy ale niestety poroniłam w marcu..
W lutym zeszłego roku również poroniłam ale się nie poddaliśmy walczymy dale. Pierwsze USG w dniu 30.04.2025 pokazało tylko pęcherz płodowy i nic więcej kolejne USG 7 maja boję się strasznie ale nadzieja ponoć umiera ostatnia . Dziękuję za wsparcie i nie poddawajcie się ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Tak naprawdę i dobrze i nie 🫣 serduszko podskoczyło z fhr 80 na 112, ale dzidzia nic nie urosła 🙁 dodatkowo pęcherzyk z ładnej kształtnej fasolki zrobił się nieregularny i postrzępiony… wg lekarza nie przekreślamy, bo teraz pomiary na innym sprzęcie i przez inną osobę, cisza może być młodsza o tydzień, ale z 2,4 mm w ciągu tygodnia nie urósł nic i zrobiło się 2mm 😫 także 50/50

Tak naprawdę i dobrze i nie 🫣 serduszko podskoczyło z fhr 80 na 112, ale dzidzia nic nie urosła 🙁 dodatkowo pęcherzyk z ładnej kształtnej fasolki zrobił się nieregularny i postrzępiony… wg lekarza nie przekreślamy, bo teraz pomiary na innym sprzęcie i przez inną osobę, cisza może być młodsza o tydzień, ale z 2,4 mm w ciągu tygodnia nie urósł nic i zrobiło się 2mm 😫 także 50/50
Nie znam się na tym, więc nie doradzę 🤷‍♀️chciałam tylko napisać, że trzymam kciuki za Ciebie i fasolkę

A bierzesz heparyne i acard ? Pytam bo u mnie podobna 2 lata temu sytuacja, bijące serduszko a brak wzrostu. Teraz też pęcherzyk taki niekształtny 😓 Trzymam kciuki za Was 💝 Te pomiary to też takie niedokładne są przy takim maleństwie bo przecież to nieprawdopodobne by mniejsze było dzieciątko.

Wizyty

2 Maj
@Smolna

5 Maj
@Mamaporazdrugii
@penguinlicious

6 Maj
@marietta2112
@monia_13a
@meksykanka11

7 Maj
@Artemida90

8 Maj
@Ola997
@aaleksa

9 Maj
@Mama2025Kasia
@Polinaa

14 Maj
@KarolinaKS

15 Maj
@MamaR
@penguinlicious
@Joanna00357

16 Maj
@oleczka44

19 Maj
@Roma_ntiko

22 Maj
@natalia16!

27 Maj
@Malyna92

28 Maj
@Melania77

20 Czerwca
@Margaretka92

Badanie Prenatalne
3 czerwiec
@oleczka44
5 czerwiec
@Joanna00357

6 czerwiec
@Malyna92
11 czerwiec @natalia16!

Dziewczyny niewiem czy wszystkie terminy wpisałam,
Jeżeli chcecie to podajcie, zanim pójdzie na pierwszą stronę😁
U mnie kolejna wizyta 14 maj 😊

Kiedy następna wizyta ? Kciuki by to były tylko błędy w pomiarach 🤞

reklama
A bierzesz heparyne i acard ? Pytam bo u mnie podobna 2 lata temu sytuacja, bijące serduszko a brak wzrostu. Teraz też pęcherzyk taki niekształtny 😓 Trzymam kciuki za Was 💝 Te pomiary to też takie niedokładne są przy takim maleństwie bo przecież to nieprawdopodobne by mniejsze było dzieciątko.
Biorę acard, na heparynę czekam, aż mi przepisze prowadząca. Teraz niestety nawet prywatnie trzeba czekać na wizytę, wszystko zapchane… Ale może to przez święta. Mam niedobór białka C, więc każda ciąża musi być zabezpieczona acardem i heparyną. To była właśnie przyczyna mojego pierwszego poronienia

Do góry