reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
A ja dziś miałam ochotę na sok pomidorowy 😁 wypiłam cały litr 🤪
Za mną chodzi pasztet 🥲 najgorsze że na wyjeździe majówkowym mogłam go kupić tylko w żabce z dramatycznym składem, więc się powstrzymałam i uznałam że kupię dzisiaj po pracy w Lidlu taki dzieciowy, bez wypełniaczy. Prawie się popłakałam bo go nie było 🥲 na rano rozmrażam pieczony pasztet mojej mamusi 😆 nic mnie już nie powstrzyma

U mnie mdłości coraz większe, obecnie praktycznie cały dzień mnie lekko mdli, okropność. Ale w sklepie ze zdrową żywnością dostałam kandyzowany imbir. Powiem Wam, że ostry jest i paskudny, mimo że w posypce cukrowej, ale DZIAŁA 🥹 na co najmniej 3-4 godziny mam spokój i jestem szczęśliwa. Polecam! Jutro robię pełne badania krwi i moczu, mam nadzieję, że wszystko będzie ok 🙂

U mnie ochota na słodkości 🙈 choć staram
się no jeść to organizm
Się domaga i czasami cukierek albo mały batonik musi być 😁 no i mdłości ale z reguły popołudniowe i w miarę lekkie więc jest ok. A jutro o 14.40 drugie USG przed którym się mega stresuje 🙈

Witamy nowe grudniowe mamy ❤️

@MamaR pisałaś, ze zanikły Ci objawy. Też tak myślałam, aż do dzisiaj 🤣 także spokojnie kochana, jeszcze wszystko wróci ze zdwojoną siłą, ciesz się póki możesz 😁 będzie dobrze!

reklama
Witamy nowe grudniowe mamy ❤️

@MamaR pisałaś, ze zanikły Ci objawy. Też tak myślałam, aż do dzisiaj 🤣 także spokojnie kochana, jeszcze wszystko wróci ze zdwojoną siłą, ciesz się póki możesz 😁 będzie dobrze!
Powiem szczerze że u mnie od dwóch dni też nagle objawy zniknęły i się mocno zmartwiłam, trochę mnie pociesza to co piszesz❤️ byłam dzisiaj na pobraniu krwi i pani w rejestracji mnie zapisała do jakiegoś gina który ma dzisiaj wolny termin, nawet go nie znam ale liczę na to że usg zrobi i zobaczę że jest ok 🙂 trzymajcie kciuki 🙂

Do góry