reklama
To proszę trzymać kciuki jutro wizyta o 14.40 i oby wszystko było dobrzeDziewczyny powodzenia na wizytach ! Czekam na same dobre wieści![]()

penguinlicious
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja oszaleję chyba do kolejnego USG. Cały czas kręcą się po głowie jakieś dziwne myśli, „a co jeśli ciąża się zatrzymała?”, „a co jeśli rośnie za wolno?” itp.
Mam umówioną wizytę na czwartek (dodatkową, 7+1), ale mój lekarz mnie wczoraj przestraszył, że lepiej nie robić zbyt często USG w tak wczesnej ciąży, bo to jednak spora dawka ultradźwięków, tkanki się nagrzewają i lepiej poczekać do tego 8tc. No i tak mam niby zaplanowane na 8+1, ale to czekanie to jest jakiś koszmar
Jeszcze mnie rozłożyło przeziębienie (głównie na zatoki weszło) i się martwię czy to jakoś nie zaszkodzi dziecku 

natalia16!
Zaangażowana w BB
Dziewczyny czy was też czasami zaboli podbrzusza jak na okres i czasami zaboli jajnik ? Jestem w 8 tygodniu i jakoś zaczynam panikowac czy wszystko jest wporzadku a wizyta dopiero 22 maja
penguinlicious
Fanka BB :)
Mnie czasem zakłuje gdzieś w okolicy jajnika właśnie, raz z jednej, raz z drugiej. Takie „okresowe” bóle podbrzusza już mi przeszły, miałam je tylko na początku.Dziewczyny czy was też czasami zaboli podbrzusza jak na okres i czasami zaboli jajnik ? Jestem w 8 tygodniu i jakoś zaczynam panikowac czy wszystko jest wporzadku a wizyta dopiero 22 maja
natalia16!
Zaangażowana w BB
Ja te okresowe bóle miałam też na początku ale dzisiaj tak właśnie mnie boli troszkę może nie jest takie jak na poczatku ale oczywiście moja głowa już fiksujeMnie czasem zakłuje gdzieś w okolicy jajnika właśnie, raz z jednej, raz z drugiej. Takie „okresowe” bóle podbrzusza już mi przeszły, miałam je tylko na początku.
Mam tak samo a dopiero 6+2…Dziewczyny czy was też czasami zaboli podbrzusza jak na okres i czasami zaboli jajnik ? Jestem w 8 tygodniu i jakoś zaczynam panikowac czy wszystko jest wporzadku a wizyta dopiero 22 maja
Polinaa
Zaangażowana w BB
W ciąży z córką też miałam ten obaw że może za często latam ale mój lekarz mnie zawsze uspokajał że to nie jest szkodliwe. W necie też wszystko wtedy przejrzałam i faktycznie pełno informacji że to nie szkodziDziewczyny, ja oszaleję chyba do kolejnego USG. Cały czas kręcą się po głowie jakieś dziwne myśli, „a co jeśli ciąża się zatrzymała?”, „a co jeśli rośnie za wolno?” itp.Mam umówioną wizytę na czwartek (dodatkową, 7+1), ale mój lekarz mnie wczoraj przestraszył, że lepiej nie robić zbyt często USG w tak wczesnej ciąży, bo to jednak spora dawka ultradźwięków, tkanki się nagrzewają i lepiej poczekać do tego 8tc. No i tak mam niby zaplanowane na 8+1, ale to czekanie to jest jakiś koszmar
Jeszcze mnie rozłożyło przeziębienie (głównie na zatoki weszło) i się martwię czy to jakoś nie zaszkodzi dziecku
![]()

reklama
Podziel się: