Może spróbuj wziąć tabletki xonvea , są na receptę dla kobiet w ciąży . Mnie w pierwszej ciąży męczyło strasznie i tylko one mi pomagałyJa dziewczyny mało zaglądam bo mi mdłości przejęły kontrolę nad życiemCiężko mi po dziecko do szkoły iść bo boję się że mnie tam złapie. Też wymiotuje, szczególnie wieczorami. Odważyłam się sama dać zastrzyk z heparyny sobie wczoraj i taka różnica niż jak mąż tymi męskimi łapami dawał
Nie wiedziałam że mogą być bezbolesne
![]()
reklama
Melania77
Fanka BB :)
oby się nie pogarszało, u mnie się obniżyło zazwyczaj mam 98/66Dziewczyny mnie mało bo większość dnia śpię, mam zawroty głowy, boli mnie głowa, dziś zmierzyłam ciśnienie i 137/77 i 88 więc raczej od tego, jutro mam lekarza i zobaczymy. Jak dowiedziałam się o ciąży to odstawiłam na polecenie lekarza leki na nadciśnienie, a narazie mam kontrolować ciśnienie i zobaczymy
GratulacjeMartwił mnie brak objawów i miałam mieć wizytę jutro ale umarłabym w pracy do 16 więc poszukałam lekarza z USG na dziś. Mam wspaniale wieści , jest człowieczek z serduszkiemWszystko idealnie. Widziałam jak bije serduszko
Termin na 27.12
![]()
MamaR
Jutro byłoby też ciężko iść bo musiałabym prosto z pracy jechać a czułabym się nie komfortowo bez prysznicu. I jutro mam zamiar szefowej powiedzieć jak będzie okazjaJa też to kiedyś odkryłamnie zawsze się uda bezpośrednie ale zdecydowanie lepiej robić samemu bo ten ból mniejszy
ale ostatnio zrobiłam sobie rano zaspana chyba dosłownie w to samo miejsce co dzień wcześniej i mi taki wielki bąbel wywaliło z giga siniakiem i obolały jest, parę dni to schodziło a siniak się dalej jeszcze utrzymuje.
@MamaR jak ja dzisiaj walczyłam z sobą żeby też nie zmienić terminu jutrzejszej wizyty na dzisiaj ale no już jak tyle wytrzymałam to dam radę do jutra jakoś chociaż mam wrażenie że ten dzień się okrutnie ciągnął a jutro do tej 12 to pewnie będzie wieczność![]()

okurka
Zaciekawiona BB
Noszę w torbie woreczki z absorbentem na wymiotyJa dziewczyny mało zaglądam bo mi mdłości przejęły kontrolę nad życiemCiężko mi po dziecko do szkoły iść bo boję się że mnie tam złapie. Też wymiotuje, szczególnie wieczorami. Odważyłam się sama dać zastrzyk z heparyny sobie wczoraj i taka różnica niż jak mąż tymi męskimi łapami dawał
Nie wiedziałam że mogą być bezbolesne
![]()

U
użytkownik 221302
Gość
Ja dzisiaj mam wizytę lekarz przyjmuję od 12 więc zobaczymy o której się dostanę, mam nadzieję że wszystko Będzie dobrze.
Ostatnio na śniadanie jadam chleb ziarnisty z ogórkiem, pomidorem i sałatą
a muszę jutro dosiać sałaty pod folią
a i czekam na swoje pomidory i ogórki
Ostatnio na śniadanie jadam chleb ziarnisty z ogórkiem, pomidorem i sałatą

Melania77
Kciuki za wizyteJa dzisiaj mam wizytę lekarz przyjmuję od 12 więc zobaczymy o której się dostanę, mam nadzieję że wszystko Będzie dobrze.
Ostatnio na śniadanie jadam chleb ziarnisty z ogórkiem, pomidorem i sałatąa muszę jutro dosiać sałaty pod folią
a i czekam na swoje pomidory i ogórki
Dzień dobry Matki,żony i kochanki

Artemida90
Dziewczyny czy u Was mycie zębów też powoduje
? Ja czy myję na czczo czy po jedzeniu zawsze wymiotuję…. Dziś jadę na paznokcie i mówię zjem szybciej bo syn jeszcze spał a potem umyje i co? I śniadanie poszło z odpływem… a dzień w dzień jak myję zęby na czczo to wymiotuję śliną i kwasem z żołądka…. dlaczego ja muszę mieć tak delikatne podniebienie że zawsze mycie zębów mnie tak targa… w ciąży z synem miałam podobnie chociaż nie zawsze. A co ciekawe wieczorem umyję bez żadnego problemu 
no dla mnie to tajemnica nieodkryta

Lwica1410
U mnie i bez ciąży mycie zębów powoduje odruch wymiotny.Dziewczyny czy u Was mycie zębów też powoduje? Ja czy myję na czczo czy po jedzeniu zawsze wymiotuję…. Dziś jadę na paznokcie i mówię zjem szybciej bo syn jeszcze spał a potem umyje i co? I śniadanie poszło z odpływem… a dzień w dzień jak myję zęby na czczo to wymiotuję śliną i kwasem z żołądka…. dlaczego ja muszę mieć tak delikatne podniebienie że zawsze mycie zębów mnie tak targa… w ciąży z synem miałam podobnie chociaż nie zawsze. A co ciekawe wieczorem umyję bez żadnego problemu
Annde
Hej, u mnie to samo niestetyDziewczyny czy u Was mycie zębów też powoduje? Ja czy myję na czczo czy po jedzeniu zawsze wymiotuję…. Dziś jadę na paznokcie i mówię zjem szybciej bo syn jeszcze spał a potem umyje i co? I śniadanie poszło z odpływem… a dzień w dzień jak myję zęby na czczo to wymiotuję śliną i kwasem z żołądka…. dlaczego ja muszę mieć tak delikatne podniebienie że zawsze mycie zębów mnie tak targa… w ciąży z synem miałam podobnie chociaż nie zawsze. A co ciekawe wieczorem umyję bez żadnego problemu

reklama
dreamer2417
Zaciekawiona BB
Ja też biorę Bonjeste bo nie dało się żyć, cały czas nudności. Jest lepiej zdecydowanie, chociaż po południami i wieczorem czasem wracają objawy
Podziel się: