reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2025

Ja też biorę Bonjeste bo nie dało się żyć, cały czas nudności. Jest lepiej zdecydowanie, chociaż po południami i wieczorem czasem wracają objawy
A ile tabletek bierzesz? Mam tak samo, że popołudniu i wieczorem dopadają mnie mdłości i się zastanawiam czy nie zacząć brać drugiej tabletki 🤔

reklama
Dziewczyny czy u Was mycie zębów też powoduje 🤮? Ja czy myję na czczo czy po jedzeniu zawsze wymiotuję…. Dziś jadę na paznokcie i mówię zjem szybciej bo syn jeszcze spał a potem umyje i co? I śniadanie poszło z odpływem… a dzień w dzień jak myję zęby na czczo to wymiotuję śliną i kwasem z żołądka…. dlaczego ja muszę mieć tak delikatne podniebienie że zawsze mycie zębów mnie tak targa… w ciąży z synem miałam podobnie chociaż nie zawsze. A co ciekawe wieczorem umyję bez żadnego problemu 😅😅 no dla mnie to tajemnica nieodkryta
Ja tak miałam w poprzednich ciążach. Od razu odruch wymiotny przy myciu czy to czczo czy po śniadaniu. Wieczorami lepiej było. Teraz póki co ciąża bezobjawowo i oby tak zostało.

Dziewczyny powodzenia na wizytach 😍🤞🍀

Hej, u mnie to samo niestety 🤢 taki już nasz urok 😂 ale od dwóch dni biorę Bonjeste, póki co jedna tabletkę na noc i powiem Wam że faktycznie jest duuuuużo mniej mdłości w ciągu dnia także polecam wszystkim kobietkom, które się zmagają z tym problemem.
Ale ja mdłości nie mam tylko te mycie zębów powoduje wymioty 🤣🤣

reklama
Do góry