reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Ja jutro 😄 czekam na tą wizytę bardzo bo wreszcie może usłyszę serduszko, ostatnio tylko mi je lekarz pokazał na USG 🙂
Wzięłam sobie aż urlop, nigdy nie wiem ile czasu spędzę w poczekalni a odrabiać 3 godziny jak ostatnio srednio mam siłę 🙂
Ja też jutro mam wizytę. Już mam lekki stres a z drugiej strony nie mogę się doczekać aż zobaczę maluszka🥰 trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze

reklama
Ja wizytę mam 27.05. ma być założona karta ciąży. Jeszcze jutro muszę podzwonić i zapisać się na prenatalne. Tylko jeszcze nie wiem gdzie. Może spróbuję tam gdzie poprzednio. Jakoś jestem nie ogarnięta w tej ciąży.

Ja też jutro mam wizytę. Już mam lekki stres a z drugiej strony nie mogę się doczekać aż zobaczę maluszka🥰 trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
I ja jutro wizytuje. Już mi coraz ciężej do pracy chodzić bo wkoncu przyszły dolegliwości ciążowe ale póki co nie chce iść na zwolnienie. Oby jutro było wszystko ok na wizycie i założy mi kartę ciąży 😅

Ja też jutro wizytuje, ale u diabetologa 😅 zaleci mi na początek pewnie dietę, a mi przez gardło przechodzi tylko chleb z masłem 🤣 dzisiaj zaliczyłam pierwsze 🤮 mimo tebletek na mdłości, ale chyba za krótka była przerwa między jedzeniem a tabletką i nie działała poprawnie 🙈

Może pofatyguj się i sprawdź sobie że tylko raz napisałam na styczniowych mamach kilka dni temu. Nie udzielam się tam i nie czytam jak chcesz wiedzieć 😉
Nie będę się fatygować. Wystarczy że ktoś to sprawdził, a Ty jesteś tam zapisana mimo, że termin masz na grudzień :) Skoro potrafisz komuś wypomnieć, że kogoś na wątku nie chcesz to bądź okej, i sama się trzymaj tej reguły. To jest otwarte forum i serio? Każdy sobie może się na nim udzielać. Nie jest to Twoja prywatna grupa :)

Dziewczyny przeszło mi przeziebienie w zapalenie ucha? Idę jutro do lekarza rodzinnego ale jestem pełna obaw, macie może doświadczenia z tym związane? Na parwowirusa wynik mam też graniczny przy okazji i będę powtarzać:( ehh oby dotrwać

Nie będę się fatygować. Wystarczy że ktoś to sprawdził, a Ty jesteś tam zapisana mimo, że termin masz na grudzień :) Skoro potrafisz komuś wypomnieć, że kogoś na wątku nie chcesz to bądź okej, i sama się trzymaj tej reguły. To jest otwarte forum i serio? Każdy sobie może się na nim udzielać. Nie jest to Twoja prywatna grupa :)
To Cię poinformuje że nie jestem tam zapisana i z tego co się orientuję nie ma tam listy na której się dziewczyny wpisują z terminami.

Dziewczyny przeszło mi przeziebienie w zapalenie ucha? Idę jutro do lekarza rodzinnego ale jestem pełna obaw, macie może doświadczenia z tym związane? Na parwowirusa wynik mam też graniczny przy okazji i będę powtarzać:( ehh oby dotrwać
Współczuję bardzo ☹️ Ja nigdy nie miałam ale chyba to już jakieś leczenie konkretne musi być. Trzymaj się 💝

reklama
Na zapalenie ucha zwykle antybiotyk ale jak będzie potrzebny dadzą taki by nie zaszkodził, nie martw się na zapas, będzie dobrze 😘

Do góry