Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też nie chce 100 przekroczyc.Ja nie, wręcz jem większe porcje niż przed ciążąjuż się boję żeby 100 nie przekroczyć bo już mam 1kg na plusie, startowałam z 86 na skali
Ja w poprzedniej z 86 start i 97 rodziłam.w poprzedniej ciąży startowałam z 80, w dniu porodu 90, od samego początku syn ze mnie ssał bo głównie chudłam, a tydzień po porodzie ważyłam już mniej niż przed ciążą. Teraz mimo wymiotów i tak już jestem na plusie. Jem dużo mam spory apetyt zwłaszcza na słodkie i już mam spory brzuch ciążowy. Więc skończyć się może różnie
Ja ogólnie mam, że ta ciąża mi nie służy. Z synkiem czułam się wspaniale, a teraz mam wrażenie, że mnie walec przejechałDziewczyny a też tak macie, że jak zjecie jakiś większy posiłek to się późniejźle czujecie?ja zawsze jadłam sporo, mimo, że jestem szczuplutka, ale obecnie np 4 kanapki to dwie godziny później leżę/siedzę i jest mi tak bardzo niedobrze i ciężko na żołądku, że masakra. Lekarka mi mówiła, że mogę jeść 5 mniejszych posiłków, ale ja mam pracę wyjazdową i w tym wypadku nawet nie jestem w stanie pójść na obiad do knajpy, bo porcja o połowę za duża się zrobiła
chyba zacznę brać te dania dla dzieci...
To tylko pokazuje że ciąża ciąży nierównaJa dziewczyny w pierwszej ciąży 9 miesięcy wymiotowałam , dzień w dzień , a teraz wcale , trochę przez to też panikuje że nie mam żadnych objawów
Zgadza się, mój mały ma teraz 13 miesięcyHaha to jest mega śmieszneja jestem z Elbląga
i wgl ty masz też już jedną dzidzie ?
![]()
U mnie to samo, ale jestem z młodym w domu, wiec staram się jeść często małe porcje.. Ale właśnie jak długo nic nie jem i jestem głodna to potrafię wciągnąć dużo i bardzo mi niedobrze po tymDziewczyny a też tak macie, że jak zjecie jakiś większy posiłek to się późniejźle czujecie?ja zawsze jadłam sporo, mimo, że jestem szczuplutka, ale obecnie np 4 kanapki to dwie godziny później leżę/siedzę i jest mi tak bardzo niedobrze i ciężko na żołądku, że masakra. Lekarka mi mówiła, że mogę jeść 5 mniejszych posiłków, ale ja mam pracę wyjazdową i w tym wypadku nawet nie jestem w stanie pójść na obiad do knajpy, bo porcja o połowę za duża się zrobiła
chyba zacznę brać te dania dla dzieci...
Ja w poprzedniej ciąży startowałam z 68 a skończyło się na 95w poprzedniej ciąży startowałam z 80, w dniu porodu 90, od samego początku syn ze mnie ssał bo głównie chudłam, a tydzień po porodzie ważyłam już mniej niż przed ciążą. Teraz mimo wymiotów i tak już jestem na plusie. Jem dużo mam spory apetyt zwłaszcza na słodkie i już mam spory brzuch ciążowy. Więc skończyć się może różnie
Może teraz będzie synekTo tylko pokazuje że ciąża ciąży nierównanie ma co się przejmować ja w ciąży z synem też nie wiedziałam co to objawowy ciążowe a było wszystko ok.
U mnie córcia 19 miesięcyZgadza się, mój mały ma teraz 13 miesięcya Twoja dzidzia? Będziesz rodziła w Gdańsku?
U mnie to samo, ale jestem z młodym w domu, wiec staram się jeść często małe porcje.. Ale właśnie jak długo nic nie jem i jestem głodna to potrafię wciągnąć dużo i bardzo mi niedobrze po tym
Ja w poprzedniej ciąży startowałam z 68 a skończyło się na 95zeszłam przez pół roku do 65, po samym porodzie zeszło 15kg tyle wody mi się zebrało w organizmie
no a potem jeszcze mój mały ssak wyssał ze mnie pozostałe zbędne kilogramy
w tej ciąży zupełnie się nie przejmuje wagą, ile mam przytyć tyle przytyje bo to normalne że w ciąży mamy inny apetyt i musimy dostarczać więcej wartości odżywczych dla maluszków
![]()
no mi się marzy córka i byłby kompletMoże teraz będzie synekprzy córce miałam masakrę 9 miesięcy
a teraz siedzę i sama wyszukuje objawy
![]()