reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Słyszałam że tak to właśnie jest jak się za bardzo chce …ale może spróbujemy jeszcze raz zobaczymy. Dziękuję za wsparcie ❤️‍🩹
💔 Bardzo Ci współczuję. Moja 3 ciąża w tym samym momencie się zatrzymała 😢 Brałaś może heparynę i acard teraz ? Ściskam Cię mocno i dużo siły Ci życzę ❤️‍🩹

Słyszałam że tak to właśnie jest jak się za bardzo chce …ale może spróbujemy jeszcze raz zobaczymy. Dziękuję za wsparcie ❤️‍🩹
To nie Twoja wina, wszystkie tu bardzo chcemy tych ciąż 💔
Skoro to już drugi raz się powtórzyło to zrobiłabym badania genetyczne kosmówki żeby sprawdzić co było powodem. Jeśli w badaniach określą płeć to również będziesz mogła uzyskać akt martwego urodzenia i wtedy przysługuje Ci skrócony urlop macierzyński , chyba 6 tygodni i świadczenie za urodzenie martwego dziecka jeśli jesteś ubezpieczona np w PZU ., mężowi też to przysługuje. Wiem że w takich chwilach się o tym nie myśli ale jest to jakieś wsparcie chociażby żeby pokryć koszty tych badań genetycznych.

Nawet nie tyle gumkę co szerszy pasek :D teraz chocę non stop w dwóch parach, bo mnie w ogóle nie cisną nawet jak zjem, a właśnie po napisaniu posta.... zamówiłam kolejne 3 pary z wysokim stanem :D
ja je uwielbiam już gdzieś od dwóch lat hehe

Głupio wyszło zdjęcie, ale proszę, właśnie w nich siedzę i po jedzeniu już mi wyszedł brzuszek 😅 tu na sobie mam akurat ten model: Link do: Polarosi Smoulder
i nie, nie są za grube obecnie bo mega marznę, a w nich jest idealnie :D PS. Te akurat ciuram od roku już, zimą też pod spodnie i trzymają się nieźle xd

Edit: jakby któraś z Was zamawiała to nie dajcie się w kręcić w kod LELOSI25 czyli -25% na drugą parę tylko bierzcie LELOSI15 - to jest -15% na każdą parę, wychodzi korzystniej. Przetestowane, działa! 😅
Czy ktoś jest mi w stanie odpowiedzieć dlaczego te legginsy na stronie kosztują w granicach 200 zł a na vinted 90 zł nowe z metką? 🤯

reklama
Do góry