Antiope
Fanka BB :)
ZrobionePewne, pewnebędę bardzo wdzięczna za dopisanie. Wybaczcie, ale pisanie privów przez telefon jest dla mnie wielkim wyzwaniem i jeszcze mi się nie udało cierpliwie wyklikać tak żadnej wiadomości
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ZrobionePewne, pewnebędę bardzo wdzięczna za dopisanie. Wybaczcie, ale pisanie privów przez telefon jest dla mnie wielkim wyzwaniem i jeszcze mi się nie udało cierpliwie wyklikać tak żadnej wiadomości
![]()
nie nie mam mialam dwa poronienia 2014i2015Ani0 super ze się odezwalas. Gratuluje max spelnionego życzenia!!!!!! Zosia będzie coreczka tatusia no tak sie dzieje potem[emoji173]
milenka oby dalsze badania byly jyz tylko w normie!!!! Kciuku za to mocne ja w to wierze. A masz juz dzieciaki w domy?
Kto dzisiaj wizytuje?
Właśnie się śmiejemy, że nam gigant rośnieO jaaaa, 150 g to dużo. A ile ma Zosia tygodni wg USG? Zgodnie z paseczkiem?
No i gratuluję córy!!!!
Właśnie się śmiejemy, że nam gigant rośniewychodzi równo z usg. Mogłabym pomyśleć, że to pomyłka jakaś, ale w zeszły czwartek mi obliczył wagę na ok. 130g. Mały klopsik, ha ha ;D a tak na poważnie, to wszędzie mówią, że teraz każde dziecko swoim tempem idzie, by pod koniec znowu wyrównać do 'norm'
![]()

Gratuluję udanej wizyty. Jak dla mnie chłopiec.Hej. Ania gratuluję córy. Milena 3mam kciuki oby się okazało ze źle zmierzone NT. Napewno malutkie będzie zdrowe. Ja po Usg genetycznym.NT 1.1. Moja fasolka to już duża dzidzia. CRL 7.3 cm itd. Łożysko na przedniej scianie. Wygląda ze wszystko ok. Wyprzedza termin z okresu 4 dni. Według usg termin na 24 grudnia. Niektóre z was widzę mają umiejętność powiedzieć czy to on czy ona. Moja doktor jest powściągliwa Zobacz załącznik 761284
a z mojego tez powrozyc sie da ? :*Gratuluję udanej wizyty. Jak dla mnie chłopiec.
Trochę poruszone w newralgicznym miejscu i jakby noga zasłaniała czy coś, ale jakbym musiała któreś strzelać, to raczej też na chłopca, ale nie jestem pewna czy to nub tam wystaje.