reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Ważne że wyniki masz dobre
Kolposkopia napewno wyjdzie ok. Nie martw się na zapas.
Joshi Kochana, niestety... To będzie już 3 kolposkopia, więc nie jest ok. Chcą mnie położyć i pobrać wycinki, ale ze względu na dziecko do 7 m-ca nie wyrażam zgody. Lekarze wykazują zrozumienie. I tak wygramy.

Ostatnia edycja:
Joshi Kochana, niestety... To będzie już 3 kolposkopia, więc nie jest ok. Chcą mnie położyć i pobrać wycinki, ale ze względu na dziecko do 7 m-ca nie wyrażam zgody. Lekarze wykazują zrozumienie. I tak wygramy.
Kochana bardzo mi przykro. Trzymam kciuki ze wszystko pójdzie dobrze. Trzeba być dobrej myśli! Jestem z tobą!

Lenam bardzo mocno trzymamy kciuki zeby wszystko bylo dobtze doborze. Nie dziwię sie ze chcialas do 7 miesiaca poczekać z badaniem.

Dziękuję. Lekarze panikują, a ja czuję, że wszystko się poukłada. Czasami myślę, że to maleństwo ratuje mi życie. Wyobraź sobie, że cytologia nfz pokazywała 1!! Powtórzona prywatnie dała już zupełnie inny wynik. Ktoś nade mną czuwa :)

Dziękuję, fajnie, że jesteście. Nawet wirtualnie.

Lenam, podoba mi się twoje podejście do życia. Pozytywne myślenie przede wszystkim. Tak trzymaj :)

f2w3yx8d53zjrig5.png

Dziękuję. Lekarze panikują, a ja czuję, że wszystko się poukłada. Czasami myślę, że to maleństwo ratuje mi życie. Wyobraź sobie, że cytologia nfz pokazywała 1!! Powtórzona prywatnie dała już zupełnie inny wynik. Ktoś nade mną czuwa :)

Dziękuję, fajnie, że jesteście. Nawet wirtualnie.
Lenam wierzę, że wszystko będzie dobrze z Tobą i z dzieckiem. Jesteś silna, a pozytywne myślenie potrafi zdziałać cuda:)[emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry