reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Młody wazy juz 2078g także dobry przyrost [emoji6] następna wizyta 29 października czyli za 3 tygodnie [emoji846] wszystko dobrze u nas [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Brawo
Az jestem ciekawa ile nasz wazy do poniedzialku musze czekac
Luby wspominal ze moze pojdziemy prywatnie jeszcze raz do niego zeby zobaczyc ja w 3d ale sama nie wiem ...

thgfflw1k3inkyc3.png

Dzis mi lekarz powiedział, ze najbardziej boi sie takich pacjentek, które nie boja sie porodu. Bo zazwyczaj dopiero na porodówce sobie wszystko uświadamiają i panikują [emoji12]

Młody wazy juz 2078g także dobry przyrost [emoji6] następna wizyta 29 października czyli za 3 tygodnie [emoji846] wszystko dobrze u nas [emoji4]

Już coraz więcej z nas ma ponad 2kg na koncie :) też nie mogę doczekać się usg :D ale jeszcze 2tyg :|
Lisia który to tydz ?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Dzis mi lekarz powiedział, ze najbardziej boi sie takich pacjentek, które nie boja sie porodu. Bo zazwyczaj dopiero na porodówce sobie wszystko uświadamiają i panikują [emoji12]

Ja na razie staram się nie myśleć o porodzie, więc i strachu nie ma. Na pewno panika przed też nie jest wskazana, najważniejsza jest swiadomosc, że ból nas nie ominie ;)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja wiem,że będę miała cc I juz się tak nastawilam, naczytalam i nasluchalam od koleżanek po cc jak to będzie I na co się nastawiać,że teraz jak mi by ktoś powiedział, że mam rodzic sn to bym chyba w panike wpadła. Ja muszę zawsze wszystko wiedzieć, każdy szczegół, być przygotowana na każdy krok.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry