LisiaMama
Fanka BB :)
Ja tez miałam ponad 2kg w trakcie 32 tygodnia - sporo dziewczyn tu tak ma [emoji846] lekarz mówi, ze bardzo dobrze przybiera na wadze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To wszystko zalezy od rodzicow ja jestem drobna luby tez wiec nie spodziewalam sie, ze nasze dziecko bedzie wiekszeJa tez miałam ponad 2kg w trakcie 32 tygodnia - sporo dziewczyn tu tak ma [emoji846] lekarz mówi, ze bardzo dobrze przybiera na wadze
To wszystko zalezy od rodzicow ja jestem drobna luby tez wiec nie spodziewalam sie, ze nasze dziecko bedzie wiekszeale lekarz powiedzial ze miesci sie w normie i ladnie przybiera bo proporcjonalnie wiec nie martwie sie, ze wazy dopiero 1650gram
![]()
Haha kiedys czytalam tez, ze natura tak stworzyla kobiety, ze maja one dzieci tak duze jakie sa w stanie same urodzicTo prawda, ja malutka nie jestem, mój mąż też nie. Ciężko żeby maluch po nas był drobniutki. Ale wolałabym żeby tył sobie swobodnie po porodzie [emoji14] Bo 5 kg nie urodzę [emoji14] a przynajmniej nie sn.
Haha kiedys czytalam tez, ze natura tak stworzyla kobiety, ze maja one dzieci tak duze jakie sa w stanie same urodzic![]()
![]()
Tu trzeba by popatrzeć na statystyki.Podejrzewam, ze akurat z tym to różnie moze byc... nie bez powodu teraz jest sporo cesarek, a dawniej była spora umieralność przy porodach