LisiaMama
Fanka BB :)
Dzieki Karolina elifit zuzzanna lisia
Tez tam myslalam ze po prostu inny character. A Teraz moze mu zle i ma zle warunki tam
Teraz to pewnie mu po prostu ciasno [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki Karolina elifit zuzzanna lisia
Tez tam myslalam ze po prostu inny character. A Teraz moze mu zle i ma zle warunki tam
Oby
Kindzia trzymam mocno kciuki za Was[emoji110][emoji110][emoji110]Po wizycue. Gin chcial mnie polozyc na szpital ja odmowilam. Musialam podpisac ze nie wyrazam zgody. W czwartek robie probe watrobowa. I kciuki poprisze zeby nie wysxly podwyzszone Bo cholestaza dla dzuecka grozna I rozwiaza ciaze. A do tego moj mlody nie bardzo ruchliwy (najmnuej z calej 3ki ) starszaki tam mi skore rozcisgaly (tym tyg) ze bolalo a ten spokojny I teraz mnie to niepokoi ze to ale. I mam ruchy liczyc o 8-9, 13-14, 19-20. I AZ sie boje a jak zero bedzie Bo czasem tak mam I ze mogkam na ten sxpital jednak ech
Po wizycue. Gin chcial mnie polozyc na szpital ja odmowilam. Musialam podpisac ze nie wyrazam zgody. W czwartek robie probe watrobowa. I kciuki poprisze zeby nie wysxly podwyzszone Bo cholestaza dla dzuecka grozna I rozwiaza ciaze. A do tego moj mlody nie bardzo ruchliwy (najmnuej z calej 3ki ) starszaki tam mi skore rozcisgaly (tym tyg) ze bolalo a ten spokojny I teraz mnie to niepokoi ze to ale. I mam ruchy liczyc o 8-9, 13-14, 19-20. I AZ sie boje a jak zero bedzie Bo czasem tak mam I ze mogkam na ten sxpital jednak ech
Ja tak pomyslalam ze jak bedzie mnie dalej mocno swedziec to zglosze to we wtorek w szpitalu jak bede na wizycie. Mam nadzieje ze u Ciebie to tez fałszywy alarm ale dobrze ze lekarz czujny jest. Moj to za przeproszeniem taka d... jakos mu nie ufam w tej ciazy.W czwartek robię. Bo sie przy nim podrapalam i tak na mnie spojrzał i na wyniki popatrzył i tak no mysle czy Panią nie poloze w szpitalu żebyśmy sprawdzili. A ja ze doktorze ale ze jak nie dam rady tak z dnia na dzień. To zrobimy próbę w laboratorium ale proszę podpisać odmowę przyjęcia na oddział. I.podpisalam a teraz zastanawiam sie czy slysznie

Moze zrób badanie na własną rękę jak się niepokoisz ?