Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja szyjka 2,5 cm i rozwarcie 0,5 cm [emoji4]Dasz rade kochana.
2.5 szyjka to jeszcze dluga aaaa szyjka.
Laski chodza tutaj juz z rozwarciem.
Trzymam kciuki!!!! Mocno !!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po. Mały waży 2600Szyjka ma 4,5 cm, więc się skróciła o 0,5 cm. Pani doktor pobrała mi GBS. Na następna wizytę mam zrobić masę badań, bo już te do porodu: VDRL, HBSAg, aHCV, HIV, no i morfologia, mocz, TSH, FT4, CMV Ag.
Joshi wpisz mi proszę w czwartek w przyszłym tygodniu 03.11 pierwsze KTG o 19 i kolejną wizytę z KTG 07.11 o 13.20
liczycie ruchy codziennie? ja ciagle nie mam do tego glowy((
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ja po wymazie. Tak jak poprzednio. Mam GBS dodatni
Nie licze. Ja mam tyle kopniakow przez caly dzien ze na pewno jest ze sto zamiast 10Czuje ze kopie, to jest ok. Jakby nie kopal to bym sie martwila i liczyla kazdy drobny ruch
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Po wizycie, odebrałam usg, główka małego 2tyg starsza. Pewnie dużo ma przemyśleń w brzuchu.
Hbs- ujemny, hiv- ujemny, hcv- ujemny, sypchilis- ujemny, więc wszystko super. Hemoglobina- 12,4trochę leukocytów i erytrocytów w moczu, ale lekarz nic nie mówił :/ pobrał GBS z pochwy i tyłka... (Aaaaa nie fajnie mnie zaskoczył). Szyjka ok, wytrzyma jeszcze sporo.
Nie dał mi toxo, bo miałam za pierwszym razem przeciwciała po przebytej przed ciążą. Zastanawiam się czy robić prywatnie mimo wszystko. Co myślicie?
Teraz wizyta 3.11 (prywatnie) i
10.11 (nfz).
Ja poszlam kontrolnie a raczej myslalam, ze kontrolnie... Najpierw ktg cos chyba wyszlo nie tak bo gin zapytal czy sie cos dzialo ostatnio mowie, ze od wczoraj boli mnie brzuch jade na nospie nie pomaga rano mialam skurcze jak na okres brzuch twardy i wciaz boli a juz wzielam 4 nospy dzisiaj kazal siadac na fotel i mowi do mnie tak zla wiadomosc jest taka ze szyjka jest krotka 2,5cm i moze pani urodzic w kazdej chwili dobrze by bylo jakby Pani jeszcze wytrzymala minimum 2 tyg przepisze silniejsze tabletki bo widac, ze nospa za slaba w pani przypadku... Dobra wiadomosc jest taka, ze szyjka jest twarda i zamknieta
Za trzy tyg bedziemy robic wymaz na gbs
P.S. mowie do niego, ze myslalam ze to skurcze przepowiadajace a on na to, ze to nie byly skurcze przepowiadajace ...
![]()
Ja mimo, że tyle leżę mam 2,6 cm. Myślę, że powinnaś brać więcej magnezu. Ja biorę asmag forte 2x3 na dzień a mimo to brzuch twardnieje. Podnieś sobie nogi łóżka w górę i tak leż przez kilka dni. Będzie dobrzeJa poszlam kontrolnie a raczej myslalam, ze kontrolnie... Najpierw ktg cos chyba wyszlo nie tak bo gin zapytal czy sie cos dzialo ostatnio mowie, ze od wczoraj boli mnie brzuch jade na nospie nie pomaga rano mialam skurcze jak na okres brzuch twardy i wciaz boli a juz wzielam 4 nospy dzisiaj kazal siadac na fotel i mowi do mnie tak zla wiadomosc jest taka ze szyjka jest krotka 2,5cm i moze pani urodzic w kazdej chwili dobrze by bylo jakby Pani jeszcze wytrzymala minimum 2 tyg przepisze silniejsze tabletki bo widac, ze nospa za slaba w pani przypadku... Dobra wiadomosc jest taka, ze szyjka jest twarda i zamknieta
Za trzy tyg bedziemy robic wymaz na gbs
P.S. mowie do niego, ze myslalam ze to skurcze przepowiadajace a on na to, ze to nie byly skurcze przepowiadajace ...
![]()