reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Hej. Ja po wizycie. Mały ma niskie tętno 114 ud na minute, mam liczyć ruchy i zrobić ktg, już sie umówiłam na środę na 8:30, jak ktg wyjdzie nie tak to do szpitala. Przy skurczach rośnie mi też cisnienie, wiec nie wiadomo jak to sie skonczy. W kazdym badz razie mam jechac do spzitala gdy: bedzie mniej niz 10 ruchow dziecka w ciagu dnia, bedzie plamienie/krwawienie, bedzie wysokie cisnienie, beda skurcze co 10 minut i beda sie nasilaly, zaczna odchodzic wody, itd..

Jesli wszystko bedzie ok i dotrwam to 26 listopada mam odstawic magnez i luteine.

Oby to ktg wyszlo dobrze.. tak sie tym teraz martwie ze szok :( u ktorejs tez maluszek ma niskie tetno ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Ja po wizycie. Mały ma niskie tętno 114 ud na minute, mam liczyć ruchy i zrobić ktg, już sie umówiłam na środę na 8:30, jak ktg wyjdzie nie tak to do szpitala. Przy skurczach rośnie mi też cisnienie, wiec nie wiadomo jak to sie skonczy. W kazdym badz razie mam jechac do spzitala gdy: bedzie mniej niz 10 ruchow dziecka w ciagu dnia, bedzie plamienie/krwawienie, bedzie wysokie cisnienie, beda skurcze co 10 minut i beda sie nasilaly, zaczna odchodzic wody, itd..

Jesli wszystko bedzie ok i dotrwam to 26 listopada mam odstawic magnez i luteine.

Oby to ktg wyszlo dobrze.. tak sie tym teraz martwie ze szok :( u ktorejs tez maluszek ma niskie tetno ?

Nie przejmuj sie i nie zamartwiaj, bo to zle wplynie na maluszka!!! Juz pojutrze ktg, to dowiesz sie czegos wiecej. Jesli bylo by bardzo zle, to na pewno od razu polozyliby Cie do szpitala. Licz spokojnie ruchy i nie daj sie zwariowac. A wlasnie, jak to jest z ruchami u was? Mocno trzymam kciuki, na pewno wszystko bedzie dobrze!!!!!!

Iza oby to był jedynie gorszy dzień Szymka, mam nadzieję, że w środę wszystko dobrze wyjdzie. U nas z reguły tętno ok 140, dziś też będę miała mierzone. Nie denerwuj się :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry