madzialenka3009
Fanka BB :)
Gratulacje Dziewczyny. Piękne Fasolki [emoji7]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Według usg termin na 30 listopada (czyli dzień później niż na ostatniej wizycie, bo wtedy wychodził 29 listopada). Na podstawie om termin mam wyznaczony na 5 grudnia. A według moich szacunków na podstawie dnia owulacji wychodzi mi 3 grudnia. Suwaczek mam ustawiony zgodnie z tym ostatnim i chyba już nie będę zmieniać.Antiope a jak tam tc z usg? Pokrywają się?
Wiesz co nie pamiętam już[emoji14]Wg ostatniej miesiączki termin miałam na 2 grudnia wg USG na 28 listopada także zobaczymy jak będzie dalej :*Piotrowska śliczny maluszek. Dlaczego mi się wydawało, że Ty miałaś młodszą ciążę niż moja. Coś mi się pokręciło z terminami?
A to w takim razie mnie się coś pochrzaniłoWiesz co nie pamiętam już[emoji14]Wg ostatniej miesiączki termin miałam na 2 grudnia wg USG na 28 listopada także zobaczymy jak będzie dalej :*
![]()

16maja o 10 nie mogę się doczekać :* <3 według kalendarza tez bedzie 7t5d na ostatniej wizycie maluch mial mial 5mmMilenka ja bylam na usg w 8tyg ( 7tc5d) i widzialam bijace serduszko a Fasol mial 1.41cmKiedy Ty wizytujesz?