Tuiles
Fanka BB :)
No to mamy tą samą![]()
No prawdopodobienstwo, że będziemy rodzic w tym samym dniu jest w zasadzie znikome. Najwyżej weźmiemy sobie do porodu dwójkę
A P. Olimpia jest strasznie sympatyczną osobą.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to mamy tą samą![]()
No przekichane. U mnie na sali sa dwie babeczki co dzidzius ma wysokie tętno dla odmianyIzulka i co mowia lekarze?
ile to kobieta musi się nastresowac w ciąży, Ty się martwisz spadkami tętna, ja się martwię wysokim tetnem.
No prawdopodobienstwo, że będziemy rodzic w tym samym dniu jest w zasadzie znikome. Najwyżej weźmiemy sobie do porodu dwójkę
A P. Olimpia jest strasznie sympatyczną osobą.
Izulka i co mowia lekarze?
ile to kobieta musi się nastresowac w ciąży, Ty się martwisz spadkami tętna, ja się martwię wysokim tetnem.
fakt jest sympatyczna
co do Niej dzwoniłam to akurat była przy porodzie haha
ale w końcu udało nam się spotkać w zeszłym tygodniu
![]()
po wizycie
Dziecko nr dwa w ciągu dwóch dni zmieniło ustawienie i jest głową w dół. Mamy dwóch panów ułożonych wzorowo do porodu SN. Rodzimy 17.11.
Nie muszę już przyjeżdżać dwa dni wcześniej na sterydy. Mam wdrożyć w życie sex
Dzieci duże jak na bliźniaki. Mają 3100 i 2700 przy czym pierwszy wynik może być zaklamany w górę z powodu tego, że główkę mierzona po skosie ( głową w kanale rodnym).
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Widzisz jak pięknie się układa. Maluchy ewidentnie chcą się sn urodzić [emoji6]po wizycie
Dziecko nr dwa w ciągu dwóch dni zmieniło ustawienie i jest głową w dół. Mamy dwóch panów ułożonych wzorowo do porodu SN. Rodzimy 17.11.
Nie muszę już przyjeżdżać dwa dni wcześniej na sterydy. Mam wdrożyć w życie sex![]()
Dzieci duże jak na bliźniaki. Mają 3100 i 2700 przy czym pierwszy wynik może być zaklamany w górę z powodu tego, że główkę mierzona po skosie ( głową w kanale rodnym).
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom