Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja już po wizycie uśmiechnięta i szczęśliwapoprosiłam lekarza o USG żeby tylko sprawdził serduszko, bo strasznie się bałam... Wszystko jest dobrze dzidzia rośnie ma już ponad 3 cm serduszko 169 uderzeń na minute
kręciło się i ruszało główką
cudowny widok.
No w 7 tygodniu, to już powinno bić serducho. ja byłam w 5t1d i był tylko pęcherzyk, nie było zarodka, a w 7t1d na kolejnej wizycie był zarodek 1,5 cm i bijące serduszko. Przy Bazylim byłam na pierwszej wizycie w 7t4d i też było serduszko.hej dziewczyny czy któraś z was na usg w 7tyg słyszała już bicie serduszka ?
kiedy wy najwcześniej usłyszeliscie i ile fasolka miała wtedy mm![]()
Super, gratulacje!A ja już po wizycie uśmiechnięta i szczęśliwapoprosiłam lekarza o USG żeby tylko sprawdził serduszko, bo strasznie się bałam... Wszystko jest dobrze dzidzia rośnie ma już ponad 3 cm serduszko 169 uderzeń na minute
kręciło się i ruszało główką
cudowny widok.

ciaza mlodsza o kilka dni, ale to sie zgadza, bo ja pozna owu mialam, wszystko jest ok, jestem szczesliwa! na usg sie poryczalam oczywiscie, moj tez