K8sad życzę powodzenia, nawet nie wiesz jakbym juz chciała tez urodzić 
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie chcę rodzic. Moja psychika mówi, że za wcześnie!!!!K8sad życzę powodzenia, nawet nie wiesz jakbym juz chciała tez urodzić
Ja nie chcę rodzic. Moja psychika mówi, że za wcześnie!!!!
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Juz niedlugo!!!Ja już po wizycie.. Poród zbliża się wielkimi krokami! Zaczynam się bać [emoji14] lekarz mówi, że szyjki już prawie nie ma, rozwarcie około 1-1,5cm i Malutka ma nisko główkękazał odstawić magnez...
Ja już po wizycie.. Poród zbliża się wielkimi krokami! Zaczynam się baćlekarz mówi, że szyjki już prawie nie ma, rozwarcie około 1-1,5cm i Malutka ma nisko główkę
kazał odstawić magnez...
Ha! No to stawiam, że bedziesz pierwsza z naszą położną. U mnie nic, ciiisza, ani drgnie. W pt ide do lekarza, ale na mój gust, to poczekam do grudnia spokojnie.![]()
Na to wyglądaczuję, że to już niedługo
i lekarz też stwierdził, że do terminu nie dotrwam, ale że już ciąża donoszona i spokojnie mogę rodzić...
W sumie nie pytałam, ale też byłam na dniach otwartych i mówili, że robią i żeby się przed tym nie wzbraniać...Ja jeszcze te dwa tygodnie mogę sobie poczekać. Może zdążę choć jeden raz stwierdzić "nudzi mi się"Trzymam mocno kciuki za Was i koniecznie daj znać po
Acha, może Ty wiesz, bo ja się nie dopytałam naszej położnej - na pewno robią lewatywę? Na dniach otwartych w naszym szpitalu zapewniali że tak, ale wolę się upewnić.