Luxuorius
Moderatorka
no mi ginka gadulila wczoraj, ze usg moze zle wyliczyc wage, ale nie powinny to byc duze rozniceO matko ja myślałam że w ta strone się nie może aż tak pomylic. O raaaaju! no nic trzeba czekać do porodu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no mi ginka gadulila wczoraj, ze usg moze zle wyliczyc wage, ale nie powinny to byc duze rozniceO matko ja myślałam że w ta strone się nie może aż tak pomylic. O raaaaju! no nic trzeba czekać do porodu![]()
Nie. Nie zgodziłam się w planie porodu na nacięcie, bo jeśli już to lepiej pęknąć. Ale u mnie tego też nie było. Wcześniej robiłam masaż krocza, ćwiczyłam mięśnie kegla, no i rodziłam w pozycji pionowej, na taborecie porodowym.A nacinali Cie za pierwszym razem?
Ale psotniki z tych Twoich dzieciaków. Może się jeszcze uda, może mały znowu się obróci.Dziecko nr 2 zrobiło psikusa i się przekrecilo. Jutro cc chyba że znów będzie psikus. :/
Godzina zero to 13.
Na razie trwają konsultacje z mężem czy idzie ze mną na CC. Tzn decyzja należy do niego. Boi się widoku krwi ale jak jutro pójdę na CC to nie zobaczy mnie i dzieci do soboty do godz 11. A ciekawość górą
Koszt obecności męża przy cc to 200zl. Mowa o Żelaznej w Warszawie.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak widać nigdy nie wiadomoKsad a to ci psikus.
Mam nadzieję że u mnie psikusa nie będzie
♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Kurde ale Oni ci sie tam kreca [emoji23]Dziecko nr 2 zrobiło psikusa i się przekrecilo. Jutro cc chyba że znów będzie psikus. :/
Godzina zero to 13.
Na razie trwają konsultacje z mężem czy idzie ze mną na CC. Tzn decyzja należy do niego. Boi się widoku krwi ale jak jutro pójdę na CC to nie zobaczy mnie i dzieci do soboty do godz 11. A ciekawość górą
Koszt obecności męża przy cc to 200zl. Mowa o Żelaznej w Warszawie.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom