Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super wieściInformacja dla dziewczyn, ktorych dzieciaczki na usg maja poszerzone miedniczki. Kochane, troszke Was moze pociesze, dzis Szymon mial usg, i wszystko znikneloani jedna miedniczka nie jest poszerzona, Pani Doktor powiedziala ze nereczki ma piękne
![]()
W usg glowki tylko wyszlo ze jest troszke jak wczesniaczek, ale nadrobi![]()
Je juz ladnie z cyca, ma spadek wagi, wazy 3100 g ale to pewnie dlatego ze wczoraj praktycznie nie jadl, zaczal jesc regularniej dopiero od nocy i mam nadzieje ze tak zostaniemam jeszcze mało mleczka ale licze ze sie rozrusza niebawem
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wieści! Ja o tych miedniczkach staram się na razie nie myśleć, jedynie pamiętać, że mam poprosić o ich usg po porodzie. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze i to tylko dmuchanie na zimne.Informacja dla dziewczyn, ktorych dzieciaczki na usg maja poszerzone miedniczki. Kochane, troszke Was moze pociesze, dzis Szymon mial usg, i wszystko znikneloani jedna miedniczka nie jest poszerzona, Pani Doktor powiedziala ze nereczki ma piękne
W usg glowki tylko wyszlo ze jest troszke jak wczesniaczek, ale nadrobi
Je juz ladnie z cyca, ma spadek wagi, wazy 3100 g ale to pewnie dlatego ze wczoraj praktycznie nie jadl, zaczal jesc regularniej dopiero od nocy i mam nadzieje ze tak zostaniemam jeszcze mało mleczka ale licze ze sie rozrusza niebawem
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom