Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super wieściInformacja dla dziewczyn, ktorych dzieciaczki na usg maja poszerzone miedniczki. Kochane, troszke Was moze pociesze, dzis Szymon mial usg, i wszystko znikneloani jedna miedniczka nie jest poszerzona, Pani Doktor powiedziala ze nereczki ma piękne
![]()
W usg glowki tylko wyszlo ze jest troszke jak wczesniaczek, ale nadrobi![]()
Je juz ladnie z cyca, ma spadek wagi, wazy 3100 g ale to pewnie dlatego ze wczoraj praktycznie nie jadl, zaczal jesc regularniej dopiero od nocy i mam nadzieje ze tak zostaniemam jeszcze mało mleczka ale licze ze sie rozrusza niebawem
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wieści! Ja o tych miedniczkach staram się na razie nie myśleć, jedynie pamiętać, że mam poprosić o ich usg po porodzie. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze i to tylko dmuchanie na zimne.Informacja dla dziewczyn, ktorych dzieciaczki na usg maja poszerzone miedniczki. Kochane, troszke Was moze pociesze, dzis Szymon mial usg, i wszystko znikneloani jedna miedniczka nie jest poszerzona, Pani Doktor powiedziala ze nereczki ma piękne
W usg glowki tylko wyszlo ze jest troszke jak wczesniaczek, ale nadrobi
Je juz ladnie z cyca, ma spadek wagi, wazy 3100 g ale to pewnie dlatego ze wczoraj praktycznie nie jadl, zaczal jesc regularniej dopiero od nocy i mam nadzieje ze tak zostaniemam jeszcze mało mleczka ale licze ze sie rozrusza niebawem
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom