Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No, niestety musisz płacić.Dzieki [emoji6]
Ja wizyte mam 2 czerwca prywatnie, ale mam tez wizyte 30 maja na nfz i pewnie skorzystam [emoji4]
Dziewczyny, jak mam skierowania od prywatnej ginekolog na badania to za badania i tak musze placic, nie ?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety takDzieki [emoji6]
Ja wizyte mam 2 czerwca prywatnie, ale mam tez wizyte 30 maja na nfz i pewnie skorzystam [emoji4]
Dziewczyny, jak mam skierowania od prywatnej ginekolog na badania to za badania i tak musze placic, nie ?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Na razie nie mam bo dopiero wieczorem były wyniki dostępne. Może jutro w ostatniej chwili coś się zwolni i pogadam na żywo.Też masz problem z moczem... Ja też. Pytałam dziewczyn na ogólnym. Szukałam też w Internecie Ale tu jest wszystko i nic...
A nie masz komentarza lekarza?
że była zabrudzona próbka? Nabłonki płaskie to skóra, śluz to śluz. Spróbuj jeszcze raz pobrać.Dziewczyny w osadzie moczu wyszły mi dość liczne pasma śluzu i dość liczne nabłonki płaskie. Wiecie może co to może oznaczać?
Dziewczyny w osadzie moczu wyszły mi dość liczne pasma śluzu i dość liczne nabłonki płaskie. Wiecie może co to może oznaczać?