Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki Ci dobra kobieto [emoji182]Dopisałam wszystkie nowe wizyty. jeśli bym kogoś pomineła, dajcie mi znać na PW, dzięki![]()
Super wiadomość.Ja już po wizycie. Wszystko super. Serduszko ładnie bije. Maleństwo jest micro- 0.55 cm! Wg obliczeń termin na 30 grudnia. Jednak ze względu na cc mam nadzieję święta mieć już w pełnym składzie
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Super, gratulacjeJa już po wizycie. Wszystko super. Serduszko ładnie bije. Maleństwo jest micro- 0.55 cm! Wg obliczeń termin na 30 grudnia. Jednak ze względu na cc mam nadzieję święta mieć już w pełnym składzie
Ja już po wizycie. Wszystko super. Serduszko ładnie bije. Maleństwo jest micro- 0.55 cm! Wg obliczeń termin na 30 grudnia. Jednak ze względu na cc mam nadzieję święta mieć już w pełnym składzie
Super [emoji1] Gratuluję [emoji4]Ja już po wizycie. Wszystko super. Serduszko ładnie bije. Maleństwo jest micro- 0.55 cm! Wg obliczeń termin na 30 grudnia. Jednak ze względu na cc mam nadzieję święta mieć już w pełnym składzie