zuzanna8704
Fanka BB :)
GratulacjeJa już po wizycie. Wszystko super. Serduszko ładnie bije. Maleństwo jest micro- 0.55 cm! Wg obliczeń termin na 30 grudnia. Jednak ze względu na cc mam nadzieję święta mieć już w pełnym składzie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeJa już po wizycie. Wszystko super. Serduszko ładnie bije. Maleństwo jest micro- 0.55 cm! Wg obliczeń termin na 30 grudnia. Jednak ze względu na cc mam nadzieję święta mieć już w pełnym składzie![]()
Tu chyba moje pytanie pasuje: czy 22-23 mm w 9 tyg (rowno 9.0) to nie za malo? bo jakos jak was podczytalam to wydaje mi sie ze kazda ma wieksza fasolke? ktos mial usg rowno w 9 i ile miala fasolka? yyy czuje ze gdzies jest jakas tabela z ktorej moglabym to wyczytac??
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Myślę, że prawidłowoTu chyba moje pytanie pasuje: czy 22-23 mm w 9 tyg (rowno 9.0) to nie za malo? bo jakos jak was podczytalam to wydaje mi sie ze kazda ma wieksza fasolke? ktos mial usg rowno w 9 i ile miala fasolka? yyy czuje ze gdzies jest jakas tabela z ktorej moglabym to wyczytac??
Tu chyba moje pytanie pasuje: czy 22-23 mm w 9 tyg (rowno 9.0) to nie za malo? bo jakos jak was podczytalam to wydaje mi sie ze kazda ma wieksza fasolke? ktos mial usg rowno w 9 i ile miala fasolka? yyy czuje ze gdzies jest jakas tabela z ktorej moglabym to wyczytac??
Dziekuje. Jestem uspokojona. Eh mam 31.05 genetyczne to juz moze sie calkiem uspokoje!
A po drodze robie Niffty. Czy ktoras z Was planuje Niffty albo Harmony?