reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Dziewczyny: do tych co są już po genetycznym: czy u Waszych Maluszków był już widoczny pęcherz moczowy? Wyszłam zadowolona dzisiaj z badań, a tu właśnie przeczytałam, że "pęcherz moczowy niewidoczny". Zdarza się tak?
W wyniku z ciąży z Bazylim mam wpisane, że pęcherz moczowy uwidoczniony, prawidłowej wielkości; a teraz, że uwidoczniono. No ale myślę, że gdyby coś było nie tak, to lekarz by Ci powiedział...

Dziewczyny: do tych co są już po genetycznym: czy u Waszych Maluszków był już widoczny pęcherz moczowy? Wyszłam zadowolona dzisiaj z badań, a tu właśnie przeczytałam, że "pęcherz moczowy niewidoczny". Zdarza się tak?

Mi powiedziala ze widoczny. Mysle ze jak to musowo teraz ma byc juz widoczny to kazalaby zavtydzien CI sie zhawic. A tak to chyba na polowkowym tez dobrze jak sie uwidiczni

Dzięki dziewczyny! No właśnie tym się pocieszam, że zdaniem lekarza było wszystko ok i stwierdził, że następne mierzenie na połówkowym. Pozostaje mi chyba się nie doszukiwać wszędzie złego. Bądź co bądź i tak nic to nie pomoże...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry