Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super to bedzie parka
Kochana niewiem czy dobrze rozumiem ta teorie nuba ale wydaje mi się że to BOY!!! [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]
dzyndzelek bardziej do góry wystaje niż jest położony [emoji16]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudny Fasolek kochana!
Mi dali po 2 tyg. Bo miałam te brązowe plamienia no i wysokie ciśnienie ze stresu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23], do tego zwolnienie wychodzi, więc idę szybciej.super to bedzie parka
Joshi ja se teraz wizyte po trzech tygodniach wzielam, oby szybko lecialo![]()
Ja będę mieć późno 13+2 tyg. Tak wyszło.Dziewczyny napiszcie mi proszę w którym dokładnie tyg robilyscie to pierwsze usg (11-13+6tyg) ? Ja mam umówiona wizytę w 12tyg6dniu, ale czytając Was najchętniej przepisałabym się na wcześniejszy termin![]()
jezu mialam napisac ze beda bracia a napisalam ze parka bardzo przepraszam, ahh ten moj mozg w ciazy, sorki AnetkoMi dali po 2 tyg. Bo miałam te brązowe plamienia no i wysokie ciśnienie ze stresu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23], do tego zwolnienie wychodzi, więc idę szybciej.
Ciekawe czy zrobią mi już to usg z pomiarami czy będą kazać Przyjść za kolejny tydzień jeszcze raz.
Będę 6 czerwca w 11 tyg 2 dniu.
Lux Aneta ma już synka! Bedzie prawdopodobnie drugi. [emoji16]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom