reklama

Grudnióweczki u lekarza

Dziewczyny napiszcie mi proszę w którym dokładnie tyg robilyscie to pierwsze usg (11-13+6tyg) ? Ja mam umówiona wizytę w 12tyg6dniu, ale czytając Was najchętniej przepisałabym się na wcześniejszy termin ;)

To jest bardzo dobry termin i myślę że nie warto się przepisywac.
Ja będę miała w 12t1d i się zastanawiałam czy to nie zs wcześnie.

Serdecznie gratuluję wszystkich udanych wizyt. Wspaniałe wieści!

reklama
My z mężem nie nastawiamy się na żadną płeć. Jeśli będzie dwoch synkow to super. Jeśli będzie jednak dziewczynka to fajnie będzie księżniczka mamusi. Jednak ja od początku czuje chlopczyka :) no zobaczymy kolejny termin mam na 28.06 i to będzie juz 18 tydz wiec będzie lepiej widać. Oby zdrowe i zeby odnosić do 37 tyg :)

Było pytanie o prenatalne badania. Najwczesniej mozna robic 11 plus 3 a najpozniej 13 plus 6. Takie mają lekarze widelki swoje :)

Dziekuje za kciuki i trzymam za reszte wizytujacych! :)
Jestem w niebie :) Dzidziol ma sie bardzo dobrze, wg usg 12t3d, 5.98cm i NT 1.7 , wszystko pieknie widoczne. Za tydzien wyniki z krwi, ktorych gdybym miala wybor bym nie robila, ale tutaj robia razem z USG. Zjadlam Danio tuz przed wizyta i Fasol fikal koziolki, machal <3 kamien z serca mi spadl, jak tylko go zobaczylam na monitorze :)) Zobacz załącznik 758903
Wooow!! Ale piękna, przestrzenna macica. Dzidzia ma dużo miejsca na rozwój i fikołki. Gralulacje :))

My z mężem nie nastawiamy się na żadną płeć. Jeśli będzie dwoch synkow to super. Jeśli będzie jednak dziewczynka to fajnie będzie księżniczka mamusi. Jednak ja od początku czuje chlopczyka :) no zobaczymy kolejny termin mam na 28.06 i to będzie juz 18 tydz wiec będzie lepiej widać. Oby zdrowe i zeby odnosić do 37 tyg :)

Było pytanie o prenatalne badania. Najwczesniej mozna robic 11 plus 3 a najpozniej 13 plus 6. Takie mają lekarze widelki swoje :)

Kur.... Ja będę 11t2d więc 6 czerwca raczej chyba usg mi nie zrobią na to wychodzi.buuuu.
Może ustala mi termin na za tydzień.
No nic 6 czerwca się dowiem.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Na październiku juz z dwóch chłopców określonych w 13tc na polowkowym zrobily sie dziewczyny. Takze ze odstaje to nie od razu chlopiec.

W 12tc lepiej zrobić genetyczne niż w 13.5 tc. Jest bardziej miarodajne np przyziernosc karkowa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry