Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzis pogonilo mnie po wypiciu pol szklanki wody mineralnej i spedzilam godzine w ubikacji
lipa jednym slowem... M 3 razy jezdzil do tesco a to po cole , bo moze choc to, a to po cytryne bo sie skonczyla a mi sie herbaty z cytryna zachcialo i tak ciagle cos . odliczam dni do scanu kochana juz sie doczekac nie moge, podswiadomie wiesz ze wszystko ok bo dolegliwosci sa wiec i ciaza sie rozwija, ale to nie to samo co zobaczyc bijace serduszko, badz serduszka.... a co do serduszek... to moze jestem dziwna ale ja mam przeczucie dziwne... snia mi sie bliznieta
jak mysle to czesto o dzieciach nie o dziecku... i sama sie na tym lapie
a tak po za tym moj mlody daje w kosc , szogun maly wiec specjalnie nie odpoczne, jak M w domu to on robi wszystko przy chlopcach wiec ja mam czas sie polozyc, polezec czy chocby posiedziec i tv poogladac ale jak on w pracy to wyjscia nie mam i ja biegam.