Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakas ta sonografka 'lewa' Ci sie trafila, ja bym poszla prywatnie na Twoim miejscu i podejrzala ile tam dzieciaczkow sie zagniezdzilo. Przeczucie haha, z takim brzuchem to juz nie przeczucie tylko pewniak
Swoja droga dziwne, ze tylko jedno widziala, moze zle mysle, ale przeciez taki brzuch powinien pokazac 2 duze dzieciaczki.... a zreszta, kazdy ma inna urode, podobno w nastepnych ciazach szybciej 'wypycha'. Zycze Ci, zeby bylo tak jak chcecie Agusia brzuch gigant!Jakas ta sonografka 'lewa' Ci sie trafila, ja bym poszla prywatnie na Twoim miejscu i podejrzala ile tam dzieciaczkow sie zagniezdzilo. Przeczucie haha, z takim brzuchem to juz nie przeczucie tylko pewniak
Swoja droga dziwne, ze tylko jedno widziala, moze zle mysle, ale przeciez taki brzuch powinien pokazac 2 duze dzieciaczki.... a zreszta, kazdy ma inna urode, podobno w nastepnych ciazach szybciej 'wypycha'. Zycze Ci, zeby bylo tak jak chcecie
Ja w ciaglej niewiedzy....
chce wiedziec co jest , czy bliznieta czy jedno , jak jedno to czy wszystko ok, i dlaczego znowu taki brzuch? czy za duzo wod? aaaa tyle pytan... nie dam rady... dalej w stresie :-(