Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No to sie dolaczam i ja:-) Kornelia,mama 4 letniego Fabianka mieszkajaca ze swoja rodzinka w UK:-) Ja to wczoraj tak nawymuslalam ,ze hej!Stwierdxilam ze nie moge sie doczekac aby zobaczyc tego ktosia na scanie:-) wiec pojechalam do szpitala o godz 21.30,sciemniajac ze brzuch mnoe boli z jednej strony i lekko krwawilam.Po 2 godzinach czekania na poczekalni w koncu mnie zawolali,pobranie krwi+ wenflon+ kroplowka,badanie ginekologiczne itp itd do godz 2 w nocy lol,czekam dzielnie na scan A tu doktorka przychodzi i mowi ze na noc musze zostac na obserwacji a rano scan i wtedy zobaczymy.Ja pierdziele mowie,ale poswirowalam:-/ W koncu ublagalam zeby mnie do domu puscili a ja rano wroce,wrocilam ,wreszcie upragniony scan a tam tylko pecherzyk widac lol(5 tydzien,5 dzien),kazala przyjsc za dwa tygodnie lol,ale ze mnie klamczuch ,wstyd ;-)