Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
Uwaga! Wołanie o pomoc na zamkniętym!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

przykro mi ale ja tez nie pomogeUwaga! Wołanie o pomoc na zamkniętym!

, wszyscy faceci to jakby z jednej gliny ulepieni. Dobre, dobre. Moj do czasu jak bylam w ciazy to mial marne pojecie co sie w domu robi, tzn sprzatanie, pranie, gotowanie itp. Zawsze mowil ze pierze to pralka, zmywa zmywarka itd. A jak lezalam w ciazy i do tego na poczatku to nawet sniadania obiady i kolacje mi robil bo lezalam plackiem i inne rzeczy mial na glowie lacznie z zakupami to widzialam ze sie nie wyrabial ale nie przyznal sie za nic ze nie mial racji 

. no bo honor nie pozwolil na to. Ach faceci.....

.

.Dota a coz to za powod tej odmiany?? Wiosna tak na Ciebie zadzialala ;-).
Duży Krzysio juz zdrowy ale do czwartku na zwolnieniu...tak więc ja mam urlop od niemowlaczka:-);-)
Zanim zamieszkałam z K. nie sądziłam że jestem zdolna do bycia kura domową, bu mamy
tylko sprzątałam co sobote i na tym koniec moich domowych prac. No i tak rozmawialiśmy o tym z K. i on mnie pocieszał że przecież on potrafi wiec z głodu nie pomrzemy, a prasować nie trzeba. Ale kuźwa durna baba po ślubie ambitna była i się szybko wszystkiego nauczyła, a co gorsze bardzo dobrze mi wszystko wychodzi zwłasza gotowanie ( :-) skromnisia
) No i K. stwierdził że skoro wszystko robie lepiej i sobie swietnie ze wszystkim radzi więc sie nie bedzie wtrącał - o jaka ja durna byłam 

i wreszcie zadzwoniłam bo już mnie nosiło "co w domu??" ... Ł właśnie wyjeżdżał w trasę a przyszła do Wiktorka mama. Jutro już będzie z nim cały dzień i tak do końca tygodnia ...