Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Moja na szczęście jest "prawie" jak obca baba. R z naią nie rozmawia a ja tylko jak ją na ulicy spotkam. Stwierdziłam że nie będę Marcela do niej zanosic skoro ona nie potrafi się pofatygowac żeby przyjsc do nas. Nawet nie zadzwoni żeby spytac co u nas. Ale w sumie to dla mnie lepiej. Szkoda tylko że Marcel będzie miał tylko jedną kochającą babcię
żeby Marcel zawsze do mnie wracał. Niestety w życiu zawsze jest tak że mąż idzie na stronę żony więc jeśli chcę miec dobre stosunki z synem muszę byc dobra dla jego żony
Kurcze ale jak teraz tak sobie pomyślałam o tym

Na pczątku szło nam cieńko ale teraz już załapał jak to robic. Tylko leniuszek za nic nie chce sam chwycic kubeczka

ale jest wtedy wrzask
Dzisiaj jak się na mnie wkurzył że grzebie mu w tym nosie że aż 40 minut nie potrafił się uspokoic i wkońcu padł
Czy macie jakieś sposoby na to??
Wiec lepiej byc już koło niego
Chociaż nie chcę go przechwalic ale ostatnich kilka nocy budził się tylko raz o 3 i tak sobie myślę że może już mu tak zostanie;-)
gorzej jak za głeboko mi sie zdaży albo jak głowa rusza to wtedy sie wkurza, ale ja znow grzechotka i znów akcja