• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

grzechotka my nie na spacerku bo za oknem grzmi i co jakiś czas deszczyk pada. A poza tym Tadeuszek ma dziś dzień śpiocha bo juz trzeci raz od rana dzisiaj śpi:)

reklama
no to mamy lepiej bo słoneczko na niebie wprawdzie chłodniej niż wczoraj ale ujdzie

A Tadek spi może właśnie przez tą pogodę ale jak wstanie to dopiero taki wyspany będzie szaleć:-D:-D

Witam się dość późno. Jestem bez sił bo chyba się czymś zatrułam i od wczoraj nic nie jem. A jak zjem to zaraz przytulanka z białym porcelanowym uchem :no::no::no: bleeee...
Wszystkiego naj dla Łukasza i Kayuni.

Jak nabiorę sił to bede aktywna.

witaj babygirl
fajnie ze do nas dołaczyłas
napisz cos o swoim maluszku
GRZECHOTKA my w domciu siedzimy bo u nas strasznie wieje
obiad prawie gotowy[schabowe ziemniaczki i gyros mniam mniam] i czekamy na tatuuska bo dzis wczesnie do nas przyjedzie :-D:-D:-D
PAULA biedulko oby szybko te choróbsko cie opusciło trzymaj sie
aVIKI to juz w drzwiach pewnie czeka hehe

Paula, a może to taki inny rodzaj zatrucia?? ;-):-p
A my dzisiaj kardiochirurga mamy za dwie godzinki, miałam się nie denerwować, ale powoli mi się nerwy jednak włączają... Ach, musi być dobrze...

Buziaki dla Kajuni i Łukaszka!!!:tak::-)

Paula coś Ty wczoraj piła,co? albo...no wiesz może, może...inny powód:-p:-p
Zdrówka!:tak:
Witaj Babygirl:-)Ale masz fajny nick:-p

Trzymamy kciuki za Olisia!!!

reklama
Dziekujemy za zyczonka i oczywiscie rowniez cmokamy Lukaszka!!!!!
Kurcze jak juz wczoraj wmiare nadrobilam watek glowny, to przestalo mi sie bb ladowac i sie nie moglam odezwac:no:

Ale usmialam sie wczoraj z tego co pisalyscie o swoich panach bo moj wypisz wymaluj tak samo ma. To znaczy z szukaniem roznych rzeczy identycznie, a co do sprzatania, to jedynie smieci wyrzuca regularnie (i zdarza mu sie zapomniec;), natomiast jak mu powiem zrob to czy tamto to jest ok o ile zrobi to od razu, bo jak nie to potem na 100% zapomni. I ciekawe od czego wasi mezczyzni zaczynaja sprzatanie w domu? Bo chyba wiekszosc w tym moj od odkurzania (chociaz moze byc mnostwo porozrzucanych rzeczy i kurz na meblach, ale on pierwsze co, to po odkurzacz siega:-D
I wiecie co ostatnio nawet mala awanture zrobilam, ze moj chlop przyzwyczajony, ze za niego wszystko mamusia albo babcia robily, to sie nie umie jakas inicjatywa w domu wykazac, a to chyba po prostu taka meska natura juz ! Ale i tak staram sie z tym walczyc;-)

Ech nie ma szans, zeby wszystkim odpisac, ale przynajmniej doczytalam zalegle strony i wiem co u Was slychac:) I milego dnia Wam zycze!!!
No i witam babygirl!!!!
Paula ja tez tak raz mialam, ze rano myslalam, ze zemdleje tak sie zle czulam, ale w ciagu kilku godzin przeszlo i to byl tylko taki jednorazowy "wyskok". mam nadzieje ze Tobie tez szybko przejdzie.
Kasia, no wlasnie sciskamy kciukasy bardzo mocno!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry